Agencija nekretnina "Permeti"

TPC „Dušanov bazar“ – Piramida, lokal 224
18000 Niš

018 257 603 
060 0 654 005

e-mail kontakt
www.permeti.co.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Agencija nekretnina „Permeti“ – Imamo viziju da se na zahtevnom tržištu nekretnina u Nišu dokažemo kao pouzdan partner.

Nastojimo da profesionalnim pristupom poslu i iskrenim odnosom sa svakim klijentom, saradnju u oblasti nekretnina učinimo sigurnom, lakom i prijatnom. Tom prilikom se rukovodimo dobrom poslovnom praksom, poštujemo naša pravila i principe i uvažavamo Vaše zahteve, potrebe, želje, mogućnosti…

Imajući u vidu da se bavimo kompleksnim, ozbiljnim i veoma odgovornim poslom oformili smo dobru logistiku i na sebe preuzeli odgovornost. Pravni tim je tu da Vam pomogne oko svih imovinsko-pravnih odnosa i tumačenja dokumentacije ali i za proveru statusa određene nekretnine u institucijama. Baza nekretnina se svakodnevno uređuje i ona sadrži detaljne podatke kao i fotografije o svakoj nekretnini.

Ključ Vašeg novog doma je kod nas – posetite nas ili nas kontaktirajte na način koji Vama najviše odgovara – i pokazaćemo Vam da je zaista tako.


Dugogodišnje iskustvo u poslovima sa nekretninama i veliki broj klijenata, pravnih i fizičkih lica, nam daju za pravo da Vam pružimo usluge savetovanja kako bi smo Vam pomogli prilikom kupovine, prodaje, iznajmljivanja, stana, kuće, poslovnog, proizvodnog ili magacinskog prostora kao i zemljišta.

Ukoliko planirate gradnju ili investirate u stambene objekte, pomoćićemo Vam da predvidite potrebna ulaganja i očekivane prihode od investicije.

Posebno smo ponosni na saradnju i pružene usluge stranim i domaćim kompanijama prilikom iznajmljivanja stambenih i poslovnih prostora u Gradu Nišu i regionu jugoistočne Srbije kao što su FALKE, SBB, Philip Morris, YURA, SHINWON, LEONI…