Brisko Green
Pančevo, Beograd

+381-63-186-25-89
+381-63-187-55-51

www.briskogreen.rs

Brisko Green je agencija za čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih prostora, a u sklopu usluga nudimo i pomoć oko obavljanja svakodnevnih aktivnosti za naše korisnike u Pančevu i Beogradu.

U sklopu usluga čišćenja i održavanja možemo ponuditi usluge jednokratnog ili čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora na duži vremenski period. Kod odabira naših usluga možete se odlučiti, pored vremenskog trajanja i o tome da li želite da se čišćenje i održavanje prostora obavlja korišćenjem naših ili vaših hemijskih sredstava.

Kada govorimo o usluzi pomoći u kući ili u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, možemo ponuditi da vas odmenimo u obavljanju svakodnevne ili povremene nabavke, sređivanju i održavanju stana ili kuće, kao i u odžavanju dvorišta, prilaza i sl.

Svejedno za koju se od naših profesionalnih usluga čišćenja i održavanja odlučite, pokušaćemo da svoj posao obavimo maksimalno profesionalno i u skladu sa dogovorom.

Brisko Green usluge čišćenja i održavanja:

– Čišćenje stambenih zgrada i kuća
– Čišćenje poslovnih prostora
– Čišćenje posle građevinskih radova
– Održavanje dvorišta
– Pomoć u kući

Usluge kombi prevoza i selidbe

Brisko Green, agencija za održavanje stambenih i poslovnih prostora, pored uobičajenih usluga čišćenja i sređivanja, nudi i uslugu kombi prevoza robe, odvoženja starih stvari, odvoženja šuta, kao i uslugu selidbe.

Mi smo tu da uradimo čišćenje i održavanje vašeg stambenog i poslovnog prostora po najpovoljnijim cenama…