akva-gold-apartmani-01

Akva Gold apartmani
Misarska 43,
34300 Aranđelovac

Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta pažnje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vaše uživanje, odmor i boravak.

Prvi objekat se nalazi u širem centru – u tihoj ulici bez saobraćaja, sa prelepim lepo ušuškanim dvorištem i pogledom na planinu Bukulju i okolni živopisni predeo.

Idealan je za boravak više osoba a naročito za boravak porodica sa decom, obzirom da je opremljen kompletnom kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama, terasom i dvorištem.

U istom dvorištu, diskretno udaljen, nalazi se i idealan smeštaj za dvoje mladih, naša popularna brvnara – vajat. Sastoji se iz dva nivoa i kompletno je opremljena.

Objekti su udaljeni od Akva Parka i centra grada oko 1km, te bi s toga neka vrsta prevoza bila poželjna.

Akva Gold Apartmani se nalaze možda na najpoželjnijoj lokaciji u širem centru grada, i na malom uzvišenju na koji se „naslanja“ naša lepotica – Bukulja.

Udaljen oko 300m od centra i popularnog Akva parka, pružiće Vam predivan pogled na centar grada i na Akva Park, sa hladovinom koju nam pruža Bukulja, sa komfornim dvorištem i parkingom, sa novim sobama, i sa ukusom odabranim namestajem.

Sigurni smo, da će te poželeti što pre da se vratite u Arandjelovac i u AKVA GOLD APARTMANE.

Pored smeštajnih kapaciteta, našim gostima je obezbedjen i doručak (u ceni smeštaja), po Vašem izboru.

Takodje na zahtev, po veoma popularnoj ceni, organizovaćemo Vam izlet na Bukulju, pećinu Risovaču ali i pecanje na Garaškom jezeru, poznatom po ulovu kapitalaca. Naravno, da je i pribor za pecanje – obezbedjen.

Ukoliko zelite individualno, da upoznate i obidjete naš kraj (planinu Bukulju, Garaško jezero,Orašac, Oplenac,…), obezbedićemo Vam skuter ili ekonomičan automobil po veoma niskoj ceni.

U NAŠE USLUGE, PROFESIONALNOST, SERVIS I LJUBAZNOST – NEMOJTE SUMNJATI. UVERIĆEMO VAS U TO !

Sa poštovanjem,
Dragana Joksimović