Atlas Cenepik masaža

Cvijićeva 16a,
18000 Niš

065 544 91 21

Pratite nas na Facebooku

Atlas Cenepik masaža je potpuno bezopasna. Radi se specijalnim aparatom i tretira se jedna tačka potiljačnog dela.

Atlas, prvi vratni pršljen, je najmanji, najtanji, najlakši i NAJVAŽNIJI vratni pršljen.

Čak i minimalno izmeštanje prvog vratnog pršljena može biti uzrok mnogim zdravstvenim tegobama.

Ukoliko imate neki od ovih simptoma najverovatnije imate izmešten Atlas: vrtoglavica, glavobolja, napetost u mišićima vrata i ramena, bol u kičmi, bol u lopaticama,  ukočenost, nedovoljna pokretljlivost glave, nesanica, nestabilnost pri hodu, poremećaj vida i sluha, zujanje u ušima, hroničan umor, pad koncentracije i pamćenja, bezvoljnost i loše raspoloženje…

Ovu metodu alternativne medicine otkrio je švajcarac René – Claudius Schümperli, koji je i sam bio teško pogođen lošim položajem Atlasa, pa je između 1993. i 1996 god. razvio revolucionarnu metodu, kojom se atlas dovodi u pravi, prirodni položaj.

Tanja Živković
Dusan je sjajan terapeut i dijagnosticar. Veoma lepo objasnjava i radi. Veoma temeljan i profesionalan. Meni je osecaj odmah bio kao da mi je spao teret sa pleca i kao da sam se sva razmrdala i postala elasticnija u pokretima. Hvala veliko.

Nikolić Zoran
Vredi probati, jer znamo svi kako masaža deluje opuštajuće, prepustite se profesionalnoj masaži, pa iznesite utiske…

Mirela Đorđević
Dve godine padanja, dve godine bolova u glavi, drhtanje misica, problema sa disanjem, jedva stajala na nogama. JA VECE CUDO nisam mogla da dozivim. Hvala ti do neba za ovaj osecaj! ovo je neverovatno! Opet sam ona stara !

Marija Kljajić
Ja sam prezadovoljna učinkom masaže. Mislim da svako treba da odvoji koji dinar i da ode na masažu posle koje bukvalno progledaš.