izduvni sistemi vlasta beograd

Auspuh servis VM Vlasta
Bulevar Kralja Aleksandra 588
11000 Beograd

011/28 85 020

vm.vlasta0@gmail.com
www.auspuhvmvlasta.com

Auspuh servis VM Vlasta ima tradiciju dugu 20 godina, što je rezultiralo iskustvom i profesionalnošću u poznavanju problematike izduvnih sistema.

U našem auspuh servisu smo se isključivo opredelili za izradu i montažu izduvnih sistema za sve tipove putničkih (uključujući oldtajmere), teretnih vozila kao i raznih građevinskih mašina. Naše dugogodišnje iskustvo je krunisano velikim brojem zadovoljnih mušterija, koje su dokaz naše profesionalnosti i kvaliteta.

U našem poslovanju smo jako vodili računa da naš korisnik bude zadovoljan ne samo kvalitetom pružene usluge, nego i cenom.  (O tome kao dokaz postoje mnogi forumi na kojima su naši korisnici iznosili svoja pozitivna mišljenja).

 Tokom svih ovih godina poslovanja neprestano radimo na inovacijama u poboljšanju kvaliteta i izdržljivost naših proizvoda. Naši izduvni sistemi se ne izradjuju samo od čeličnog aluminiziranog lima i cevi, već smo u mogućnosti da po vašoj želji ponudimo prohromske auspuhe čime smo postigli veću otpornost na koroziju, a samim tim i dugotrajnost našeg proizvoda. Zahvaljujući tome dajemo garanciju od 12-24 meseci na sve naše proizvode, a za prohromske čak do 60 meseca.

Pored standardnih modela auspuha, ne tako retko izradjujemo i sportske izduvne sisteme po želji naših klijenata, a zahvaljujući velikom izboru ukrasa za izduve pružena vam je mogućnost da sami kreirate identitet vašeg automobila dodajući mu detalje koji ne postoje kod seriskih modela.

Pored svih usluga koje vam pružamo u našem servisu možete izršiti zamenu dotrajalih gumenih nosača kao i zamenu oštećenih ili dotrajalih gibljivih cevi najvećeg kvaliteta ali opet po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

Fleksibilne cevi – pancir creva

U našem servisu imate mogućnost kupovine i zamene fleksibilnih cevi svih dimenzija i vrsta za automobile, kamione, radne mašine i za ostalu primenu kod raznih izvedbi izduvnih sistema. Nače dugogodišnje iskustvo pomoći će vam da odaberete najadekvatniju zamenu za vašu oštećenu fleksibilnu cev.

Fleksibilne cevi su postale gotovo neizostavni deo izduvnog sistema u svim vozilima novije generacije. U praksi su se pokazale kao najbolji ublaživač vibracija i buke kod motornih vozila bilo dizela ili benzinaca. Glavna uloga fleksibilnih cevi je da umanji prenošenje vibracija (kako ne bi došlo do pucanja grane auspuha na glavi motora ili samoj cevi), buke od motora na izduvni sistem i da upijaju toplinsku ekspanziju izduvne cevi uzrokovanu visokom temperaturom (brza razmena toplote zbog toga moraju biti izrađene od visoko kvalitetnog materijala izduvnih gasova.