proffesional car clinic

Proffesional Car Clinic
Sutjeska ulica 1. 22A
(Krnjača) Beograd

062 414 216

Pratite nas na Facebooku

Proffesional Car Clinic efikasno i stručno otklanja svaki mogući kvar na automobilima, lakim teretnim vozilima i kamionima.

Mi smo praktično klinika za zdravlje i očuvanje Vašeg vozila, jer znamo i umemo da otklonimo sve mahničke, limarske, električne i elektronske probleme. Jednom rečju – nema toga što mi ne možemo da rešimo.

Usluge koje Vam nudimo su:

– mehanika
– elektrika
– elektronika
– limarija
– farbanje
– profesionalno poliranje
– dijagnostika vozila
– softversko uklanjanje DPF filtera
– softversko uklanjanje EGR ventila
– izrada silen blokova od gume
– remontovanje trapa, viljuške, ramena, letve, upravljača
– i još mnogo toga

Putničke automobile, pik-apove, kombi vozila, kamione servisiramo više od deset godina, i imamo veliko iskustvo u otklanjanju kvarova. Svakom problemu pristupamo studiozno i profesionalno, a potom ga rešavamo efikasno i kvalitetno, u najkraćem mogućem roku. U to ćete se i sami uveriti kada od nas zatražite da rešimo “muke” vašeg auta.

Ono što nas karakteriše je i to da Vi, naši klijenti, na jednom mestu možete da rešite svaki problem vašeg vozila. U mogućnosti smo da Vam pružimo takvu uslugu zato što Auto servis Proffesional Car Clinic ima majstore koji se dobro razumeju u mehaniku, elektriku, elektroniku, limariju, farbanje odnosno lakiranje vozila. Pored stručnih majstora, naša usluga „sve rešite na jednom mestu“ je drugi razlog što kod nas dolaze brojni vlasnici automobila i drugih vozila. Svi oni su naša najbolja preporuka.

Naš auto servis Vam je na usluzi i za redovno servisiranje vozila, jer, kao što Vam je poznato, redovnim održavanjem, produžujete vek vašem vozilu.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota: od 8 do 18 h
Nedeljom ne radimo.