auto centar opacic

Auto centar Opačić

Cara Lazara 3g, Obrenovac,
11000 Beograd

065 87 02 880
065 65 65 600

dusanopacic73@gmail.com

Firma Auto Centar Opačić posluje više od 10 godina. Trudimo se da svojim klijentima pomognemo i pronađemo rešenje za njihov auto.

Naše usluge su:

– ugradnja auto stakala
– punjenje auto klime
– popravka auto klime
– vakumiranje sistema
– servis auto klime
– dezinfekcija auto klime
– remont kompresora klime

Naš servis auto stakala poseduje savremenu servisnu opremu i alate kako bismo učinili sve da montaža auto stakala protekne baš onako kako je planirano.

Klijentima nudimo najkvalitetnija vetrobranska, zadnja i bočna stakla za sve automobile vodećih svetskih proizvođača. A nakon zamene stakala, vraćamo staru registracionu nalepnicu na novo staklo.

Ukoliko na vetrobranskom staklu postoje manja oštećenja, tj. oštećenja do 3 cm, a da su van vidnog polja vozača, može se uraditi reparacija uz tečno staklo. Reparacija stakla je u znatnoj meri jeftinija od klasične zamene stakala.

Ako na prednjem vetrobranu postoji čak i najmanje oštećenje, postoji šansa da Vaš automobil ne prođe tehnički pregled. Zato je veoma važno da zamenu ili reparaciju stakla uradite na vreme.

Bezbednost i zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu, zato pružamo kvalitetne, profesionalne i pouzdane usluge.

Tokom godine, auto klima iz rashladnog sistema gubi jedan deo gasa i zato je potrebno uraditi njegovu dopunu. Prilikom punjenja auto klime, koristi se gas koji nije štetan po ljude i okolinu.

Ukoliko primetite da klima ne radi punim kapacitetom, a redovno ste je servisirali, kvar je u kompresoru. AC Opačić remont kompresora i zamenu dotrajalih delova radi brzo i efikasno. Postaraćemo se da Vaš kompresor na auto klimi radi punim kapacitetom i da dihtuje dobro. A po potrebi, uradićemo zamenu semeringa i ležaja na remenici.

AC Opačić će se postarati da Vaša klima radi kako treba.