medical park turska

Medical Park Srbija
(+381) 60 323 323 0

medicalparksrb@gmail.com
www.medical-centar.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas na Instagramu
Naš profil Tik Tok 

Medical Park je trenutno najveća zdravstvena grupacija u Turskoj, i kao lider prostire se u 14 gradova širom Turske sa 30 opštih i univerzitetskih bolnica.

Imaju 19 međunarodnih predstavništa u 13 različitih zemalja i rade s najiskusnijim međunarodnim timom za pružanje najbolje usluge kako partnerima tako i pacijentima. Jedna od najvažnijih karakteristika ove grupacije, koja godišnje prima više od 70 000 pacijenata iz više od 180 zemalja sveta, jeste ta što međunarodnim pacijentima pruža budžetske olakšice. Medical Park pruža kvalitetnu dijagnostiku i terapijske usluge u svim bolnicama, uključujući četiri akreditovane od strane Joint – Međunarodne komisije (JCI).

Medical Park Grupaciju čini 30 bolnica: Medical Park, Liv Hospital, VM Medical Park i Istinye University Hospitals

Sve bolnice u okviru grupacije ispunjavaju svetske standarde i ističu se po svojim centrima izvrsnosti. Centri za lečenje raka (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), Centri za negu srca (kardiologija za decu i odrasle i kardiohirurgija), Centri za vantelesnu oplodnju, Centri za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), Centri za lečenje bolesti kičme, Centar za sportsku medicinu i Centri za robotsku hirurgiju, akreditovani su na nacionalnom i međunarodnom nivou zahvaljujući kako naprednim tehnološkim sistemima i opremi, tako i stručnjacima sa bogatim iskustvom u oblasti medicine kojom se bave.

Medical Park, zdravlje za sve!

30
Bolnice

6.145
Kreveta

242
Operacione sale

5.000.000
Pacij. god