DDMS Hidraulik doo

Bulevar kralja Aleksandra 638a
11000 Beograd

011 34 72 434
063 211 364

DDMS Hidraulik doo vrši remont i popravku visko ventilatora, amortizera, pumpe za vodu (rashladnu tečnost) i hidrauličnih klipova za sve vrste teretnih vozila autobusa i radnih mašina (viljuškara-bagera).

Tradicija uspešnog poslovanja koja datira od 1981. godine, stručnost i profesionalnost zaposlenih, kao i kvalitet usluga, naša su najbolja preporuka.

Servis DDMS Hidraulik vrši remont svih vrsta:

– Amortizera za teretna vozila autobusa, kamiona
– Visko ventilator za teretna vozila kamione, autobuse i radne mašine
– Pumpe za rashladnu tečnost (vodu) kamioni, autobusi, bageri, agregati, viljuškari
– Hidraulični klipovi za bagere, viljuškare, kamionske utovarne rampe
– Stabilizatore volana i pratećih osovina autobusa

Amortizeri su jedan od najvažnijih delova na motornom vozilu, jer pružaju neophodnu sigurnost i dobar osećaj prilikom vožnje. Ukoliko osetite da se Vaše vozilo zanosi i ljulja u krivini ili da prilikom kočenja poskakuje, to je znak da nešto nije u redu sa amortizerom.

VISKO VENTILATORI DDMS HIDRAULIK

Proizvodimo kvalitetne i povoljne visko ventilatore.

Pored proizvodnje, vršimo i popravku svih vrsta visko ventilatora za sve vrste teretnih vozila i radnih mašina.

Viskoventilatori služe za hlađenje motora i sastoje se od elise i viskospojnice. U zavisnosti od konstrukcije spojnica može biti mehanička ili elektro upravljana.

DDMS Hidraulik DOO vrši popravku svih vrsta amortizera za teretna vozila autobusa i kamiona.

Ako naš tim majstora sa višedecenijskim iskustvom u radu ne uspe na otkloni kvar, onda zaista nema spasa za Vaš amortizer. U tom slučaju, predlažemo izradu novog amortizera u našem servisu.

Osnovna uloga visko ventilatora jeste hlađenje motora, a njegov vek trajanja je veoma dug 5-10 godina ili preko 500.000 kilometara. U slučaju da dođe do kvara, servis DDMS Hidraulik bavi se proizvodnjom i popravkom svih vrsta visko ventilatora za teretna vozila kamione, autobuse i radne mašine, po pristupačnim cenama.

Vršimo i popravku svih vrsta pumpi za rashladnu tečnost (vodu) kod kamiona, autobusa, bagera, agregata, viljuškara…

Već dugi niz godina uspešno vrši remont hidrauličnih klipova za bagere, viljuškare i kamionske utovarne rampe. Hidraulični klip predstavlja izvršni deo u hidrauličnom pogonu koji energiju hidrauličnog fluida pretvara u mehanički rad. Za pokretanje klipa koristi se hidraulični medij, kao što su mineralna i sintetička ulja i emulzije.

Kod nas možete izvršiti i kvalitetan remont stabilizatora volana i pratećih osovina autobusa od strane stručnog i profesionalnog tima majstora, što garantuje maksimalnu ispravnost Vašeg vozila.

Na sve naše delove dajemo garanciju od godinu dana!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 08-15h