demetra-lanci-prva

Demetra Lanci d.o.o.
Svetosavska 64
22300 Stara Pazova

+381 022 316 057
+381 063 544 616

prodaja@demetralanci.com
www.demetralanci.com

Demetra Lanci d.o.o. – Stara Pazova je renomirana kompanija sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji svih vrsta lanaca.

Osnovana još davne 1995. godine kao samostalna zanatska radnja “Demetra”, svojim kvalitetnim radom i sveopštim angažovanjem vremenom se svrstala među najpoznatije proizvođače i distributere galovih lanaca na prostorima bivše Jugoslavije.

Razvojem i restruktuiranjem preduzeća szr “Demetra” proširuje svoju delatnost i svoj asortiman proizvoda i uspostavlja partnersku saradnju sa poznatim slovenačkim distributerom lanaca Codex d.o.o. iz Murske Sobote.

Danas se Demetra Lanci d.o.o. i dalje nalazi među najuspešnijim kompanijama u svojoj branši, i dalje nastavlja dobru tradiciju proizvodnje i distribucije lanaca vrhunskog kvaliteta poznatih domaćih i svetskih brendova, u mogućnosti je da odgovori na sve zahteve svojih kupaca, pruži tehničku podršku svojih mladih kvalifikovanih stručnjaka i trudi se da uvek bude u korak s vremenom.

Uvek prepoznatljivog kvaliteta i dobrom uslugom, uspešnija nego ikada, jedna od retkih kompanija koja ne samo da je uspela da se održi na Srpskom tržištu već je i proširila svoju prozivodnju, proširila svoju poslovnu mrežu distributera, i dovela nove mlade stručne kadrove u svoj tim.

U svojoj ponudi pored svih vrsta standardnih galovih lanca, u prodajni program uvršteni su i lančaniciležajisegerisemerinzi, razni sprejevi za lance kao i ostali prateći program kao što su čivije, rascepke, klinovi i još mnogo toga.

Možete nas naći svakog radnog dana od 8-16h, subotom od 8-14h u našom maloprodajnom objektu u Staroj Pazovi.