Dom za smeštaj odraslih i starijih lica "Čegarska dolina"

Čegarski put bb,18000 Niš

018 465 22 22
062 465 222

e-mail kontakt
www.cegarskadolina.rs

Dom za smeštaj odraslih i starijih lica „Čegarska dolina“  je specijalizovan dom za smeštaj i negu odraslih i starijih lica .

Nalazi se u mirnom delu prigradskog naselja grada Niša- Donji Matejevac. Udaljen je od centra grada svega 5 km i ima dobre saobraćajne veze.

Dom je okružen zelenilom i livadama, u blizini šume, sa divnim pogledom na grad i na Suvu planinu. U neposrednoj blizini doma nalazi se poznati istorijski spomenik posvećen vojvodi Sindjeliću i srpskim vojnicima i poznatom boju sa Turcima u Prvom srpskom ustanku (1809) – Čegar.

 Naš dom nudi luksuzan smeštaj i vrhunsku negu i usluge za 50 korisnika.
Od nege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se naši korisnici osećali sigurno, komforno i zbrinjeno.
 

O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine socijalni radnik, lekari opšte prakse i interne medicine, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Dom “Čegarska Dolina” raspolaže ukupnim smeštajnim kapacitetom za 50 korisnika. Dve etaže, od kojih se dom sastoji, povezane su modernim hidrauličnim liftom za 10 osoba. Dom raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.

Svaka soba je opremljena modernim nameštajem sa LED televizorom, telefonom, WiFi internetom, SOS i požarnom signalizacijom i savremenim uređajem za grejanje i hlađenje uz mogućnost individualnog podešavanja temperature. U sklopu svake sobe je i posebno kupatilo sa podnim grejanjem.

Dom za smeštaj odraslih i starijih lica

Dom u ponudi ima i apartmane sa čajnom kuhinjom.

Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom. N

aši korisnici mogu birati između privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.

U okviru Doma je i ograđeno prostrano dvorište oplemenjeno cvećem, zelenilom i travnatim površinama namenjenim šetnji, odmoru i relaksaciji. U dvorištu je postavljen veliki letnjikovac gde je moguće druženje u letnjim mesecima i predstavlja pravu oazu za odmor u domu.