Dušanov konak
Donja Jajina
Leskovac

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas na Instagramu

Etno kafana „Dušanov konak“ je mesto koje će vas oduševiti svojim ambijentom i ukusnom hranom. Smeštena na samo par kilometara od Leskovca, ova kafana nudi savršen beg od gradske vreve i gužve.

Sa tradicionalno uređenim enterijerom, ova etno kafana nudi gostima opuštajuću atmosferu u kojoj će se osećati kao kod kuće. Uz to, „Dušanov konak“ ima prostranu baštu koja je idealna za uživanje u sunčanim danima.

Ono što ovu kafanu izdvaja od drugih su njeni specijaliteti sa roštilja, ražnja, ispod sača i ribljih specijaliteta. Od rebaraca i pljeskavica, preko jagnjećeg i svinjskog pečenja, do dimljenih šaran fileta, ova kafana će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih gostiju.

Kada se dodaju kvalitetna usluga i ljubazno osoblje, nećete se razočarati ukoliko odlučite da posetite „Dušanov konak“. I da ne zaboravimo, parking mesto je obezbeđeno za sve goste, tako da se ne morate brinuti o parkiranju vašeg automobila.

Ukratko, ukoliko želite da se opustite u prijatnom ambijentu i uživate u vrhunskim specijalitetima, „Dušanov konak“ u Donjoj Jajini je pravo mesto za vas.