Fotokopirnice Student
Molerova 59
Beograd – Vračar

011 245 22 35

www.fotokopirnicastudent.com

Fotokopirnica Student je osnovana 1994. godine u Beogradu. Od male kopirnice ubrzo smo se proširili u fotokopir centar koji danas obuhvata 5 radnji pozicioniranih po čitavom gradu.

Naše radnje:
– Dečanska – Na ovoj lokaciji poslujemo nešto više od 13 godina. Sama pozicija kopirnice je izuzetno atraktivna pošto je u strogom centru grada. Nalazimo se u zgradi, stan br. 1, na pomenutoj adresi.

– Molerova – Ovo je nova fotokopirnica koja je počela sa radom u januaru 2014. god. Lokacijski je povezana sa našom fotokopirnicom u ulici Patrijarha Gavrila br. 1, pošto su udaljene međusobno 50 m.

– Bulevar -Ova fotokopirnica posluje preko 10 godina. Izuzetno dobra lokacija, pošto se nalazi odmah prekoputa tehničkih fakulteta. Fotokopirnica je u zgradi, stan br. 1 (prizemlje) na pomenutoj adresi.

– Farmacija – Fotokopirnica posluje u suterenu zgrade Farmaceutskog fakulteta. Uglavnom smo specijalizovani za potrebe fakulteta, kako studenata tako i profesora.

– Zemun – Od trenutno aktivnih lokacija Fotokopirnice Student, u ulici Cara Dušana br. 157 smo najduže prisutni. Fotokopirnica je počela s radom 15.09.1996. god. Lokal u kome poslujemo je lako uočljiv, nalazi se u privatnoj kući na pomenutoj adresi i ima veliku reklamu na fasadi.

Digitalno kopiranje

U našim objektima su zastupljeni digitalni fotokopir aparati najsavremenije tehnologije marke RICOH. Naša oprema i iskustvo su garancija visokog kvaliteta, a u isto vreme izuzetno povoljnih cena. Sve usluge koje vam nudimo su usklađene s platežnom moći naših klijenata, kao i najkonkurentskijih cena u našem gradu, a pri tome se stalno trudimo da održavamo kvalitet jer smatramo da samo na tako jedan krajnje pošten način možemo da se održimo na ovako osetljivom tržištu.

Plotovanje

Štampu velikih formata imamo na lokacijama: ulica Patrijarha Gavrila br. 1 i Molerova br. 59. Koristimo HP – ove plotere poslednje generacije koji omogućuju izuzetan kvalitet štampe. Posedujemo široki spektar različitih papira po pitanju debljine i kvaliteta koje koristimo prema potrebama štampe i želja naših mušterija.

Digitalna štampa

Digitalnu štampu radimo na najsavremenijim RICOH, KONIKA MINOLTA, XEROX aparatima. Ova štampa je uglavnom namenjena za male i srednje tiraže koji su ekonomski neisplativi na ofsetnim mašinama. Kvalitetom ne zaostaje za pomenutom ofsetnom štampom, ali je mnogo lakši i brži postupak puštanja u rad, tako da za vrlo kratko vreme možete dobiti željeni materijal.

Digitalna štampa je u velikoj prednosti nad kopiranjem, jer je mnogo tačnija i koristi mnogo veće rezolucije. Po želji i zahtevima našin klijenata koristimo različite papire i medije za štampu.

Koričenje i plastifikacija

Spiralno koričenje može da bude:
– plastičnom spiralom
– žičanom spiralom.

Oba načina koričenja podrazumevaju mogućnost različitih prečnika spirale u zavisnosti od debljine koričenog materijala. Imamo veliki izbor različitih boja korica, prednjih kao providne folije i zadnjih kao karton. Spiralno koričenje, pored toga što ja praktično za korištenje i lepo izgleda, ne zahteva mnogo vremena da se uradi. Za jedno koričenje potrebno je odvojiti svega dva ili tri minuta.

Radimo koričenje mekim i tvrdim povezom.

Ostale usluge

– Štampa printabilnim štampačima na diskovima (CD, DVD)
– Plastifikacija-topli i hladni postupak
– Skeniranje – crno-belo, kolor visoke rezolucije
– Priprema za štampu, kucanje, korekcije itd.
– Iznajmljivanje opreme za fotokopiranje, štampu, koričenje kao i odgovarajuća tehnička podrška.