Geodetski biro Kota

Geodetski biro KOTA
Bukovački put br. 59b,
Petrovaradin , Novi Sad

069 727 476

kota.geodetskibiro@gmail.com
www.geometarnovisad.rs

Pratite nas na Facebook-u

Geodetski biro Kota postoji od 2002. godine, a iza nas je višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata.

Naš geodetski biro Kota vam stoji na raspolaganju tokom cele godine, te će u najkraćem vremenskom roku izaći u susret svim zainteresovanim klijentima.

Po vašem zahtevu izlazimo na teren i izvršavamo sve neophodne usluge na teritoriji Novog Sada, Sremskih Karlovaca i Beočina.

Geodetski biro Kota nudi najpovoljnija merenja za svoje klijente, sa ciljem da im obezbedi profesionalne i precizne usluge koje su prilagođene njihovim potrebama.

S obzirom na to da je geodetska struka veoma kompleksna, uvek je važno imati pristup stručnim savetima i konsultacijama kako bi se osigurala uspešna izvedba projekta. Zato se u Geodetskom birou Kota, klijentima pruža mogućnost da se u svakom trenutku obrate za konsultacije, što omogućava da se brzo i efikasno odgovori na sve njihove zahteve i potrebe.

Osim pružanja stručnih saveta i konsultacija, Geodetski biro Kota se ponosi visokim stepenom preciznosti i profesionalnosti u svojim uslugama, što je dovelo do zadovoljstva velikog broja klijenata. Mnogi od njih su se već uverili u kvalitet usluga koje pruža ovaj biro i zato se Geodetski biro Kota može pohvaliti da je priznat od strane svojih klijenata.

Naše usluge:

– Legalizacija – ozakonjenje objekata
– KTP (podloga za projektovanje)
– Obeležavanje parcele (omeđavanje)
– Obeležavanje objekata – temelja
– Snimanje izvedenog stanja temelja
– Snimanje izvedenog stanja objekta u konstruktivnom smislu
– Snimanje objekta za upotrebnu dozvolu
– Etažiranje objekata, stanova
– Parcelacije – deoba parcela
– Obeležavanje trase vodova
– Snimanje trase vodova
– Praćenje sleganja objekata
– Snimanje i izračunavanje kubature
– Snimanje i izrada poprečnih i podužnih profila
– Obeležavanje i kontrola vertikalnosti objekata

Uz najpovoljnija merenja, profesionalne savete i visok stepen preciznosti, Geodetski biro Kota se ističe kao pouzdan i efikasan partner u rešavanju svih geodetskih potreba. Zato, ukoliko vam je potreban stručan i pouzdan geodetski tim, Geodetski biro Kota je pravi izbor.