auto stakla steva

Auto stakla Steva „Glas Servis“
Beogradska bb
Ćuprija

060/30 30 330

autostaklasteva@gmail.com
www.autostaklasteva.rs

Pratite nas na Facebooku

Steva glass servis centar nudi kvalitetnu i bezbednu popravku Vaših vetrobranskih stakala po najpovoljnijim cenama u Ćupriji i okolini.

Poznati smo po kvalitetu, brzini i ažurnosti zato naš servis traje samo 3 sata ukoliko ranije najavite i zakažete Vaš termin.

Zahvaljujući našem stručnom timu u mogućnosti smo da za kratko vreme ustanovimo da li je Vašem vetrobranskom staklu potrebna samo reparacija stakla ili je ipak neophodna zamena vetrobranskog stakla.

Reparacija vetrobranskog stakla:

Da bi reparacija bila uspešna oštećenje ne sme biti veće od metalnog novčića. Važno je da budete svesni da mala oštećenja na staklu mogu dovestido pucanja vetrobranskog stakla, zatoje važno pukotinu sanirati na vreme. Ukoliko je oštećenje veće onda jenajbezbednije dase uradi zamena vetrobranskog stakla.

Zamena vetrobranskog stakla:

Nekada je neophodno uraditi kompletnu zamenu vetrobranskog stakla.Oštećenovetrobransko staklo može biti razlog zbog kog nemožete proći tehnički pregled vozila. Model vetrobranskog stakla mora odgovarati Vašem tipu vozila, važno je da model bude predviđen prema fabričkim speciikacijama i ta najvišezbog Vaše bezbednosti.

Zato mi ovu uslugu radimo detaljno, kvalitetno i po najpovoljnijim cenama u Ćupriji.

Trudimo se da budemo u toku sa najnovijim trendovima u auto industriji, zato imamo prave poslovne partnere na koje možemo da se oslonimo i od kojih nabavljamo vetrobranska stakla kako bi proširili kvalitet i na ostatak Srbije.

Pored zamene i reparacije vetrobranskih stakala, svojim klijentima nudimo i sledeće usluge:

– Ugradnja i  prodaja rezervnih delova (Štop svetla, žmigavci, retrovizori)
– Demontaža starih  stakala
– Ugradnja bočnih stakala
– Poliranje farova

Terenska služba:

Ukoliko se nađete na putu i dogodi Vam se da Vam se vetrobransko staklo ošteti ili polomi, pozovite našservis i naš tim dobro obučenih ljudi će doći do Vasi uraditi popravkuili zamenu stakla. Radimo na teritoriji cele Ćuprije i okoline.

Naš servis radi svakog dana od 9-16h i subotom od 9-14h