Hidroizolacija Gmijović

Hidroizolacija Gmijović
Meljak, Barajevo
Beograd

062/892 64 99

 hidroizolacijagmijovic@gmail.com

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Hidroizolacija Gmijović se bavi hidroizolacijom svih vrsta ravnih površina – kvalitetno, brzo i povoljno. Radimo na teritoriji cele Srbije, ali i u inostranstvu.

Izvodimo sledeće radove hidroizolacije:

– terasa
– ravnih krovnih površina
– kupatila
– podruma
– suterena
– potpornih zidova
– podzemna hidroizolacija
– tunela
– bazena
– ribnjaka
– kanala
– mostovskih konstrukcija
– nanošenje bitulita
– postavljanje kondora
– mazanje sike i penetrata
– zaštita površina od prodora vlage i vode

Ukoliko imate problema sa vlagom ili želite da sprečite da do istih dođe – mi Vam zasigurno možemo pomoći. Posedujemo bogato iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata kojima smo bili na usluzi našim znanjem, veštinama i profesionalnom uslugom vezanom za hidroizolaciju.

Sprečite štetu, koju voda i vlaga izazivaju na Vašim objektima i osigurajte ih tako da se zauvek rešite vlage, uz naš stručni tim. Pri radu, koristimo najkvalitetnije materijale na tržištu, i uvek se trudimo da pratimo sve trendove i inovacije u ovom domenu poslovanja, kako bismo unapredili naše poslovanje i našim klijentima pružili samo najbolje.

Svaku fazu hidroizolacije radimo precizno i pažljivo, a poslove završavamo u dogovorenom roku. Radimo hidroizolacije svih površina – ravne krovne površine, terase, kupatila, podrumi, bazeni, sutereni, potporni zidovi, tuneli, ribnjaci, kanali, mostovske konstrucije…

Ukoliko želite pouzdanog saradnika, kvalitetan i profesionalan rad po svim propisima za novac koji ulažete, izaberite nas!