Hotel Borovi
Milorada Jovanovića BB,
36310 Sjenica

+381 20 741 242

info@hotelborovi.com
www.hotelborovi.com

Hotel Borovi nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice. To je savrmeni hotel, čija arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu.

Raspolažemo sa 120 ležaja u 1/1i 1/2 sobama i 6apartmana, etno restoranom, banket salom sa 700 stolica, galerijom od 300 stolica i kongresnom salom. Kao takav idealan je za odmor, pripremu sportskih ekipa i kongresnih turizam.

U borovoj šumi nadomak hotela uređena je trim staza za rekreativce i aktivne sportiste, a ispred hotela sagrađeno je veštačko jezero, površine 175x20m, prosečna dubine 1,5m. U nacionalnom restoranu između ostalog u ponudi su gastronomski specijaliteti zdrave hrane sa Pešterske visoravni: sjenički sir, sjeničko jagnje ispod sača i na žaru, teletina ispod sača, heljdopita, sjenička pita i sveža pastrmka.

Hotel Borovi svojim kapacitetima i konforom su najbolji i najlepši hotel u regionu i kao takvi su nosilac razvoja turizma u Sjenici.

Pored udobnog smeštaja i gastronomskih specijaliteta,gosti u ponudi imaju i obilazak lokaliteta, koji Sjenicu i Peštersku visoravan svrstavaju u sam vrh novih turističkih destinacija: kanjon reke Uvac sa svojim meandrima, ledena pećina, ski centar Žari, manastir Kumanica, džamija sultan Valide, Peštersko polje, farma Caricina.

Za obilazak turističkih destinacija Sjenice, stoji na raspolaganju našim gostima lokalni vodič i prevoz. Autobuska stanica u Sjenici udaljena je 1,5 km.

Oblast za sport i rekreaciju nalazi se na 2,5 km, a Sjeničko jezero je udaljeno 10 km.