Hotel Bosphorus
Žitkovački put bb,
18220 Aleksinac

+381 64 867 26 25

hotelbosphorus@gmail.com
www.bosphorushotel.rs

Današnji hotel Bosphorus, a ranije motel Morava, do 2013-te godine poslovao je u okviru preduzeća “Putnik Aleksinac”. 2013-te godine je privatizovan i prelazi u privatno vlasništvo kompanije IKRE GROUP iz Istanbula.

Osnovna delatnost kompanije IKRE GROUP je proizvodnja tekstila, duže od dve decenije.

Hotel Bosphorus osvojiće vas skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i opremom kao i najvišim nivoom usluge.

Raspolaže sa 60 soba i 10 apartmana, restoranom “A la Carte” i aperitiv-restoran barom na površini od 4.500 m2.

Svaka soba je pažljivo estetski formirana od najkvalitetnijih materijala i opreme i sadrži pored osnovnih elemenata besplatan pristup internetu, telefon, kablovsku televiziju, sef, minibar, centralnu klimu sa omogućenom kontrolom temperature, room servis 00-24h i privatni balkon.

Bosphorus apartmani su prostrane smeštajne jedinice koje odišu elegancijom i toplinom. U ponudi imamo dva tipa apartmana sa potpuno odvojenom spavaćom sobom i delom za dnevni boravak gde je prostor usklađen sa potrebama i najzahtevnijeg gosta. Naše apartmane toplo preporučujemo porodicama iz kojih će zasigurno poneti predivne utiske.

Hotel Bosfor nudi doručak na bazi švedskog stola i dnevni meni „A la Carte“ sa velikom listom pića.

Hotelski restoran ima 80 mesta plus balkon tokom leta.

U predvorju hotela je i bar sa  23 mesta sa velikom terasom.

Ovde se možete opustiti i uživati u mnogim domaćim i međunarodnim pićima, aperitivima, aromatičnim koktelima i mnogo drugih  različitih ukusa.

Pored standardnih usluga kao što su smeštaj, hrana i piće, posvećeno osoblje može pomoći u organizaciji bilo koje vrste događaja kao što su konferencije, simpozijumi, seminari, proslave, prezentacije i drugo.

Za naše goste možemo organizovati izlete i ekskurzije u regionu, posetiti gradove i lokalne turističke destinacije uz privilegije hotela.