san art ambalaza

SAN ART
19. oktobra 2,
Kragujevac

069 636 820

office@san-art.co.rs
www.san-art.co.rs

SAN-ART je preduzetnička radnja, mala porodična firma, čija je osnovna delatnost proizvodnja kartonske ambalaže.

Vrednim i predanim radom svih zaposlenih, postali smo značajan proizvođač, sa velikim brojem zadovoljnih kupaca. Naš je moto: MI UVEK IMAMO KUTIJU ZA VAS. U skladu sa tim, želja nam je da budemo najpouzdaniji dobavljač i da uvek izađemo našim partnerima u susret, bez obzira na težinu njihovog zahteva.

Naša vizija je da zauzmemo vodeću poziciju u oblasti kartonske ambalaže, uz stalni razvoj i napredak kojim ćemo držati korak sa konkurencijom i da postanemo najpouzdaniji dobavljač u našoj delatnosti.

Iz ponude izdvajamo:

Transportne kutije

Transportne kutije proizvodimo od kvalitetne troslojne i petoslojne lepenke, u beloj ili braon boji. Ove kutije se koriste za pakovanje i transport raznih proizvoda i imaju vrlo široku primenu. Dimenzije kutija prilagođavamo vašim potrebama, odnosno proizvodimo ih prema vašem obliku i merama. Kutije možemo isporučiti bez štampe ili sa štampom po vašem zahtevu.

Štancovane kutije

Štancovana ili komercijalna ambalaža služi za pakovanje proizvoda koji se predaju direktno potrošaču. Pošto dolazi u neposredni kontakt sa potrošačem ona istovremeno svojim dizajnom i oblikom vrši plasman proizvoda. Ovakve kutije izrađuju se postupkom štancovanja na odgovarajućim mašinama i specijalno urađenim alatima. Štancovane kutije radimo u svim oblicima i dimenzijama, po vašem uzorku ili crtežu, sa štampom ili bez. Štancovane kutije imaju vrlo široku primenu za pakovanje najrazličitijih proizvoda. Najčešće se koriste kao: – kutije za picu – kutije za kolače – kutije za vino – kutije za odlaganje dokumentacije – kutije za obuću – gajbice za voće – gajbice za jogurt

Kutije po meri

Kutije po meri i po svakoj vašoj zamisli i potrebi, svih dimenzija i oblika. Mogu se raditi od različitih vrsta kartona, sa štampom ili bez štampe.