NIŠKA PIVARA
Ul. Igmanska bb,
18000 Niš, Srbija

+381 18 4 505 200
Faks: +381 18 4 505 200
office@niskapivara.rs
www.niskapivara.com

Pratite nas i na:
Facebook
Instagram
Youtube

NIŠKA PIVARA

VODA SA NAJBOLjIH IZVORA,
ZA KVALITET VAŠEG IZBORA

Jedna od tajni izuzetnosti ukusa Niškog nalazi se u čuvenoj niškoj vodi, koja spada u vode najboljeg kvaliteta u Srbiji. Voda karakterističnog mineralnog sastava našem pivu daje specifičan regionalni karakter, po kom se pamti, koji čuvamo i koji nikom ne damo.

Niško pivo, prepoznatljiv brend piva sa juga Srbije, negovan je i čuvan od 1884. godine, kad je prvi put proizveden po recepturi Johana Appela koji je izgradio prvo niško industrijsko preduzeće – Parnu pivaru, sa kapacitetom od 20 hektolitara dnevno. Jovan Appel imao je i pivaru u Aleksincu, sa „kazanom od Šimelbuša” u Beču.

nisko-pivo

Niško pivo

Niško pivo je svetlo pasterizovano pivo koje spada u lager piva. Sadržaj ekstrakta u osnovnoj sladovini je 11%, sadržaj alkohola 4,7% vol.
Nova tehnologija proizvodnje zasnovana je na savremenoj procesnoj opremi, uz očuvanje autentičnosti klasične tehnologije proizvodnje piva, poštujući standarde kvaliteta i bezbednosti. Možemo sa ponosom da tvrdimo da Niško pivo fermentiše i odležava potpuno prirodno prepušten pivskom kvascu i vremenu.
Naše pivo ostaje prirodno pivo, koje sadrži samo svoje karakteristične sastojke bez dodavanja konzervansa.

sindjelic pivo

Sinđelić pivo

Sinđelić pivo je svetlo pivo, pitko, lagano, prijatne osvežavajuće arome dobijene veštom kombinacijom hmelja sa srpskog podneblja, i prijatne, nežne gorčine. Sadržaj alkohola 4,2% vol.

niska pivara sokovi

Niška gazirana osvežavajuća pića

Niški žuti klaker
Niški crveni klaker
Niška narandža

Razbuđujući i spremni da svaki trenutak učine prijatnim, naši Klakeri i Niška narandža prave se bez veštačkih zaslađivača. Naši sokovi prijaće vam u svakoj prilici.

Žuti i Crveni Klaker, “pića naše mladosti”, uz Nišku narandžu gazirana su, osvežavajuća bezalkoholna pića, slatkog ukusa. Mehurići sreće bude nostalgiju i vraćaju nas u dobra stara vremena.

Kontaktirajte nas kako bi direktno do Vas došao kvalitet našeg piva i bezalkoholnih pića.

Naravno, tu smo i za sva ostala pitanja vezana za naše proizvode, akcije i saradnju.