Obrada prirodnog kamena Bela Zemlja
Dautovac bb,
Užice, Zlatibor

064 55 999 00

kamenenterijeribelazemlja@gmail.com
www.prirodnikamenzlatibor.rs

Preduzetnička firma ”Obrada prirodnog kamena” nalazi se na adresi Dautovac bb,  na magistralnom putu Užice- Zlatibor na Beloj Zemlji.

Ističemo se dobrom radnom etikom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore.

Kamen je rezan na 2,3,4 ili 5 cm ili po zahtevu klijenata. Roba je uvek dostupna na lageru. Pored ugradnje kamena obavljamo i usluge prevoza i isporuke na adresi kupca.

Dugogodišnje iskustvo naših majstora kao i kvalitet kamena koji obrađujemo, 30 vrsta raznog kamena na lageru, rezanog po Vašim ili našim dimenzijama, samo su neki od argumenata zašto treba da nas pozovete i posetite našu proizvodnju…

-Enterijer
-Eksterijer
-Fontane
-Staze

Niske cene

Najpovoljnije proizvođačke cene štanglica i fontanskog kamena na tržištu. Svakog meseca promo akcija pojedinih vrska najtraženijeg i najatraktivnijeg kamena.

Prevoz do kupca

Za naše kupce vršimo uslugu dostave kamena uz minimalne troškove prevoza…Manje količine šaljemo i autobusom u sve krajeve zemlje…

Ugradnja kamena

Svojim kupcima nudimo i usluge profesionalne i kvalitetne ugradnje kamena. O kvalitetu naših majstora svedoče mnogobrojni uspešno odrađeni poslovi na Zlatiboru i okolini.

Naše radno vreme je fleksibilno, po potrebama posla, uvek smo dostupni za sve vrste ponuda.

Naša vizija je konstantan progres, bez stagnacije kao i siguran način rada kojim ćemo steći poverenje klijenata i učiniti komunikaciju između Vas i nas produktivnijom.