ZUR Trenčić
Milorada Stošića 21,
Vranje

060/027-34-18
060/027-34-19

Firma „ZUR Trenčić“ iz Vranja je specijalizovana za podopolagačke radove, a naša osnovna delatnost je postavljanje podova. Sve naše usluge vršimo brzo i efikasno, a zadovoljstvo klijenata nam je uvek na prvom mestu.

Uslužno vršimo postavljanje svih vrsta podova:

laminata
– parketa
– keramike
– ostalih podova

Naši zaposleni se odlikuju vrhunskom profesionalnošću, efikasnošću u radu i dugogodišnjim iskustvom, što nam omogućava da garantujemo vrhunsku kvalitetu svojih usluga.

Klijenti mogu biti sigurni da će saradnja sa našom firmom biti uvek u skladu sa njihovim očekivanjima, jer se ističemo dobrom poslovnom etikom, korektnošću i poštovanjem dogovora.

Uzimajući u obzir da su podovi jedan od najvažnijih elemenata svakog prostora, izuzetno je važno da se posao obavi profesionalno i sa visokim kvalitetom. „ZUR Trenčić“ je tu da garantuje klijentima visok nivo kvaliteta usluga, uz poštovanje rokova i svih dogovora.

Radimo na teritoriji Vranja, Bujanovca i Preševa a po potrebi i šire.

Ukoliko imate potrebu za postavljanjem podova u Vranju ili okolini, „ZUR Trenčić“ je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas i uverite se u našu vrhunsku uslugu koju ćemo vam pružiti.