Dekorativni kamen ĆERTIĆ
Vojislava Ilića 4
Mladenovac

+381 69 204 11 15
+381 64 137 28 12

ilija.certic94@gmail.com

Prirodni kamen „Ćertić“ – Mladenovac Vam nudi jedinstvenu kolekciju prirodnog dekorativnog kamena kako za enterijer, tako i za eksterijer.

U ponudi su dosta atraktivnih i jedinstvenih boja, kao i kombinacije boja.

Pažljivim selektovanjem od vodećih proizvođača, prirodni dekorativni kamen i tanko sečeni paneli (pločice ili štanglice) prirodnog kamena poreklom iz šire Srbije, predstavljamo najbolji kvalitet i dizajn u industriji kamena.

Kada govorimo o prirodnom kamenu, podjednako se prodaje i lomljeni kamen kao i sečeni kamen u štanglicama. Elementi izrađeni od prirodnog kamena mogu da donesu neku toplinu vašem domu i učine ga spektakularnijim.

Zato je naš dekorativni kamen idealno rešenje, jer su naši kupci prepoznali prednosti koje prirodni kamen nudi kao materijal za uređenje enterijera i eksterijera. Uz malo kreativnosti i razmišljanja, mnogi vlasnici kuća kod nas pronalaze materijal za ostvarivanje svojih zamisli. Veoma popularan trend u dizajnu dvorišta je upotreba lomljenog kamena koji daje karakter i definiciju otvorenom prostoru.

Ponosno možemo istaći da su na stotine građana kupci različitih oblika prirodnog kamena.

Takođe za sve vaše radove obezbedićemo vam i profesionalno obučene majstore za ugranju i postavljanje porirodnog kamena.