srboauto

Srboauto doo
Miroslava Belovića 13,
11251 Ostružnica, Beograd

+381 (0)11/2166-366
+381 (0)11/2166-367
+381 (0)11/2166-368

info@srboauto.rs
www.srboauto.rs

Srboauto d.o.o. Beograd jeste privatno preduzeće u vlasništvu braće Mirka i Predraga Tomića, čija poslovna tradicija datira od 1993. godine.

Osnovno obeležje kompanije i cilj koji smo postavili jeste kontinuirano povećanje obima posla, proširivanje delatnosti, zapošljavanje visoko stručnih kadrova i visok kvalitet proizvoda i obavljenih usluga.

Radeći neprekidno na ličnom razvoju i obrazovanju, što je naš prioritet, prihvatamo nove, inovativne pristupe u ostvarivanju zadataka i spremni smo da gradimo budućnost preduzeća i naših porodica.

Osnova delatnost po kojoj je naša kompanija prepoznatljiva, ne samo u Srbiji, več i u ostalim zemljama u regionu, jeste:

– proizvodnja i remont kardanskih vratila za sve tipove vozila, radnih mašina, građevinske mehanizacije, rudarske opreme i industrijskih postrojenja,
– proizvodnja i remont svih vrsta spona.

SRBOAUTO je preduzeće koje se bavi proizvodnjom i remontom kardanskih vratila svih namena. Našu ponudu obuhvataju kardanska vratila za sve tipove vozila (putnička, kombi, kamioni, autobusi), građevinske i radne mašine, traktore, industrijska postrojenja, brodove, itd.

Aktivnost firme je podeljena u sledeće oblasti:

– proizvodnja kardanskih vratila za prvu ugradnju
– remont i rekonstrukcija postojećih zglobnih vratila
– razvoj novih rešenja prema potrebama klijenta

Uz korišćenje najnovijih tehnoloških rešenja, koristimo i razne tipove mašina i uređaja koje smo najvećim delom razvili sopstvenim znanjem i resursima i koje aktivno izvozimo na sve kontinente. Mašina za demontažu zglobova kardanskih vratila SMART CLAMP MD06, mašina za pridržavanje i ispravljanje kardanskih vratila ST13 i ručna zupčasta presa model ZP 07 jesu specijalizovane mašine koje proizvodimao i koje su plod višedecenijskog rada naših inžinjera i u potpunosti su usklađene sa zahtevima tržišta. Njihovim izvozom ostvarena je saradnja sa svetski poznatim kompanijama.

Usredsređenost na cilj i težnja ka razvoju dovodi do proširivanja delatnosti, istovremeno ne zapostavljajući svoju primarnu delatnost.

Remont i servisiranje svih vrsta teretnih vozila, autobusa i dostavnih vozila prati korišćenje adekvatne dijagnostičke opreme i specijalnih alata, što nam omogućava rešavanje svih problema na vozilima i ostavlja prostora za stalno usavršavanje našeg profesionalnog znanja.

Jedna od novina kompanije Srboauto d.o.o. Beograd je uvođenje kamionskih nadogradnji u svoj proizvodni program. Oslanjajući se na vlastita iskustva i već postojeća tehničko-tehnološka rešenja preduzeća Tintor TSD, sa kojima imamo dogovor o preuzimanju, nastavićemo proizvodnju pod okriljem naše kompanije sa ciljem poboljšavanja kvaliteta postojećih nadogradnji i uvođenja novih. Krajnji cilj je da kvalitetno i efikasno zadovoljimo potrebe naših klijenata uz poštovanej zahteva kvaliteta i bezbednosti i u uslovima obostranog poverenja.

Znanjem, kvalitetnim i organizovanim radom kao i profesionalnim odnosom, uz poštovanje standarda, postali smo i u oblasti remonta, modernizacije i nadogradnje vozila značajan višegodišnji partner Vojske Srbije, Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i u namenskoj industriji.

Uspešnom privatizacijom kompanije Pneumatik-flex d.o.o. iz Nove Pazove 2003. godine, koja je proizvodni program proširila na područje održavanja i izrade hidrauličnih sistema, u potpunosti se zaokružuju sve potrebe u procesu remonta teretnih vozila i firma Srboauto d.o.o. se osposobljava da potpuno samostalno izvodi i najsloženije zahteve remonta vozila specijalne namene.

Sastavni segment našeg poslovanja je i prodaja rezervnih delova za teretna motorna vozila, koja pored odabira, nabavke i isporuke podrazumeva i razumevanje zahteva klijenata, kao i korisne savete naših stručnjaka u komercijalnoj službi.

Možemo da se pohvalimo izuzetno organizovanim magacinskim prostorom na preko 2.000 m2  i sa preko 16.000 različitih pozicija.