kartonska ambalaza

„Naiss Eko Line“ doo
Mokranjčeva 62, 18000 Niš

Tel: 018 4 536 511
Mob: 064 189 27 95
Proizvodnja: 018 4 592 442

office@naissekoline.rs

Poslovanje je pokrenuto u julu 2002.godine gde je osnovana preduzetnička radnja za papirnu galanteriju “EKO-LINE” Niš.  Jedanaest godina kasnije preduzetnička radnja prerasta u privredno društvo “NAISS EKO-LINE” doo.

Proizvodnja papirne galanterije pokrenuta je uz pomoć dve mašine za obradu papira iz rolne u rolnu i za obradu papira iz rolne u tabak 2002.godine, da bi u narednih nekoliko godina bio uspostavljen proizvodni pogon od osam različitih vrsta mašina za obradu i proizvodnju papirnih kesa za pecivo, hamburgere, kesa za merenje, mesarskog papira sa folijom i štampom, salveta u dva sloja i sl.

Udeo na tržištu se uvećavao mesečno proporcionalno rastu broja klijenata. Profesionalnim planiranjem, upravljanjem, rukovođenjem i kontrolom poslovanja, menadžment preduzetničke radnje je doneo stratešku odluku o diversifikaciji proizvodnog programa uvođenjem pogona za obradu finog kartona – hromo kartona.

Novi proizvodni program omogućio je novi proizvodni asortiman koji obuhvata kartonske podmetače za pice, kutijice za kolače od 0.5 kg, 1 kg, 2 kg i više kilograma, kutije za šnit torte, podmetače za torte i slično. Izborom diversifikacije kao pravca rasta preduzetnička radnja se upustila u investiranje iz sopstvenih sredstava.

Ova investicija doprinela je povećanju sopstvenih troškova s jedne strane i ulazak na nova tržišta i ostvarenje profita s druge strane, što je višestruko opravdalo ulaganja u osnovna sredstva i proširenje proizvodnog programa. Prelaskom preduzetničke radnje u privredno društvo “NAISS EKO-LINE” doo sredinom 2012.godine menadžment donosi stratešku odluku o još jednoj diversifikaciji proizvodnog programa ulaganjem u osnovna sredstva – mašine za obradu kartona lepenke, troslojne, petoslojne i mikrovala.

Ovim investicionim ulaganjem iz sopstvenih sredstava ojačali smo postojeće tržišne pozicije, osvojili nove tržišne segmente, višestruko osnažili poslovne rezultate i uposlili tri radnika za rukovanje mašinama za preradu papira i kartona, utovar gotovih proizvoda i istovar repromaterijala.

Preduzeće ”Naiss Eko-Line” doo iz Niša je širokim proizvodnim asortimanom osvojilo tržište Južne i Istočne Srbije ističući se kao vodeći snabdevač kartonske i papirne ambalaže svih značajnijih proizvođača i prodavaca hrane za industrijsku i kućnu upotrebu od Niša do Dimitrovgrada, Bora, Pojata, Kuršumlije, Blaca i Vladičinog Hana.

Na području grada Niša ”Naiss Eko-Line” doo nema ozbiljniju konkurenciju zbog fleksibilne proizvodnje koja omogućava proizvodnju na zahtev i prema potrebama kupca od jednog komada do više hiljada komada željenog proizvoda, dobrog imidža i stabilnog dugogodišnjeg poslovanja.

Vodeći kupci ”Naiss Eko-Line” doo papirne i kartonske ambalaže kako za prehrambenu industriju tako i za namensku industriju su: