proizvodnja namestaja Trend Stil

Humska 17b
18000 Niš

+381 64 15 90 527
+381 18 207 111 (faks)

Zapratite nas na Facebook-u
Pratite nas i na Instagram-u

„TREND STIL“ je osnovan 2005 god. u Nišu. Od samog početka naš cilj je da se zadovolji ukus svakog kupca, te pored ispoštovanog kvaliteta nameštaja naš trud je usmeren i ka najsavremenijim stilovima. Nudimo širok izbor nameštaja: kućni, kancelarijski, tapacirani …

KUĆNI NAMEŠTAJ PO MERI – TREND STIL

Izrađujemo sve vrste nameštaja po meri u skladu sa Vašim željama. Kada kažemo nameštaj po meri ne mislimo samo na spoljni izgled i veličinu nameštaja, već i na njegovu funkcionalnost i praktičnost. Uz veliki odabir boja i materijala stvorite kutak kakav ste oduvek želeli.

Veliki izbor modela kuhinja, praktični garderoberi za svaki prostor, spavaće sobe za miran i udoban san, dečije sobe za kreativnost i igru mališana, predsoblja da se gosti osećaju dobrodošlo, i naravno dnevne sobe za porodično opuštanje i druženje sa prijateljima.

KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ PO MERI – TREND STIL

Pretvorimo rad u uživanje! Udobnost i funkcionalnost su najbitnije karakteristike radnog ambijenta jer tada i produktivnost raste. Kod kancelarijskog nameštaja za dobru organizovanost je najvažnije da sve bude na dohvat ruke, te je stoga jako bitno obratiti pažnju na detalje kako bi Vaše individualne potrebe bile zadovoljene na što bolji način.

Vaš posao zaslužuje udobnost. Pored velikog izbora radnih stolova, kako za kancelariju tako i za radni kutak u Vašem domu, i kancelarijskih ormara tu su i čitavi kabineti odnosno pultovi segmenti koji daju mogućnost kombinovanja za najpraktičniji raspored u skladu sa oblikom prostorije.

Pogledajte galerije sa nekim od rešenja za prijatan radni kutak, kontaktirajte nas možemo Vam pomoći da poboljšate Vašu radnu atmosferu, jer postoji trenutak kada Vaš posao nekada jednostavno treba samo osveženje…