remont menjaca sabac

Remont Menjača

Nikole Colović 62
Šabac, Srbija

064/3 716 716

remontmenjaca@gmail.com
www.remontmenjaca.com

Radno vreme
Pon – Pet: 08:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 14:00

Osnovna delatnost našeg servisa je stručna dijagnostika, servis, popravka i remont menjača. U okviru auto servisa vršimo usluge popravke i ugradnje manuelnih menjača za putnička i kombi vozila.

Ugradjujemo kvalitetne delove i dajemo odgovarajuću garanciju na naše izvršene radove. Radimo od 2000. godine i stekli smo dugogodišnje iskustvo u remontu i sevisiranju manuelnih menjača. Otkupljujemo polovne i neispravne menjače.

Detaljno poznavanje tematike servisiranja i dijagnostike manuelnih menjača, profesionalna i brza usluga, povoljne cene, preporučili su nas kod velikog zadovoljnih klijenata. Ako je i Vašem automobilu potreban remont manuelnog menjača, posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Zašto remont menjača?

Prilikom remonta menjač bude opran spolja i iznutra, tako da se spere sva prljavština i nečistoća izazvana habanjem ležajeva, sinhrona i zupčanika. Otvoren menjač daje jasnu sliku samog problema, ali i potencijalnog, što smanjuje mogućnost daljih kvarova. Remont podrazumeva zamenu ležajeva i zupčanika, sinhrona, zupčenja, semeringa itd, što zavisi od samog kvara. Remontovan menjač nije “MAČKA U DŽAKU” nego potpuno ispravan i pouzdan, što opravdava i odgovarajuća garancija koja se dobija uz isti.

Servis i remont manuelnih menjača iz Šapca pruža usluge popravke menjača za sve modele i tipove automobila iz putničkog i kombi programa . Iza nas je dugogodišnje iskustvo u servisiranju i remontu manuelnih menjača.Popravka manuelnih menjača u našem servisu vrši se stručno i brzo, uz odgovarajuću garanciju. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, specijalizovali smo se za popravku svih vrsta manuelnih menjača, od prvobitnih, najprostijih, do savremenih menjača.