rent a car doki

Rent a car „Doki“
Luja Adamiča 9,
Beograd

+381 62 156 54 80

www.dokirentacar.com

Pratite nas na Instagramu

Najbolji rentacar servis u Beogradu. Najbolje cene, brza usluga, sigurna kola. Rent a car doki Beograd, Srbija.​

– Moderna i redovno servisirana vozila sa adekvatnim sezonskim pneumaticima.
– Mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila na lokaciju po dogovoru.
– Posebne pogodnosti za duži najam.
– Mogućnost iznajmljivanja LUX vozila sa vozačem.

Vozni park Rent a Car DOKI

– Fiat tipo
– Škoda rapid
– Fiat punto EVO
– Opel Corsa 1.2i
– Škoda Fabia
– Ford Fiesta 1.5 TDCI
– Citroen C4 Cactus
– Ford Focus 1.5 TDCI

Izuzetno brza usluga, i još mnogo toga, neki su od razloga zašto je rent a car DOKI najbolji izbor. Ukoliko Vam treba vozilo, mi smo tu za vas!

Zašto da odaberete baš nas?

Nova i bezbedna vozila

Dobijate nova, bezbedna, komforna vozila koja su kasko osigurana i samim tim ste Vi kao klijent maksimalno obezbeđeni. Svi automobili se redovno servisiraju i poseduju adekvatne sezonske pneumatike. Nudimo veliki broj vozila i skoro konstantnu dostupnost na lageru. Mogućnost iznajmljivanja vozila koja nisu u ponudi, kao i VAN vozila za više putnika, sa ili bez vozača.

Naše usluge

Pružamo uslugu iznajmljivanja vozila visoke klase sa vozačem, a cena zavisi od klase i pređene kilometraže. Pored navedenih vozila, postoji mogućnost i iznajmljivanja onih koja nisu u ponudi, kao i kombi vozila za prevoz više putnika. Mogućnost dovoženja auta na kućnu (ili neku drugu) adresu, kao i vraćanje po dogovoru. Izuzetno povoljne cene uz minimnalan depozit je ono po čemu se ističemo, pored samih automobila.

Naši zadovoljni klijenti su najbolja nagrada i pokazatelj našeg rada. Ukoliko Vam je potrebno vozilo na duži vremenski period, dobijate posebne pogodnosti zavisno od tipa vozila i dužine najma (popusti od 5 dana trajanja najma, i više).