Restoran Tabor
Bregalnička 61,
34000 Kragujevac

+ 381 60 33 29 030
+ 381 34 34 08 38

tabor034kg@gmail.com
www.restorantabor.rs

Pratite nas na Facebooku

Za sve one koji poštuju i čuvaju tradiciju i uživaju u domaćim jelima, mi smo prava oaza hedonizma. Prosto, niko ne ostane ravnodušan posle prve posete nama, i uvek se sa oduševljenjem vraćaju na još jednu turu izvrsne hrane i vesele atmosfere.

Ovde u restoranu Tabor radimo samo sa najboljim dobavljačima hrane poput malih porodičnih farmi, osiguravajući da uvek imamo najbolje i uvek sveže sastojke. Naći ćete veliku raznolikost jela napravljenih da zadovolje bilo koji ukus, od odreska, raznih prirodnih supa, testenina, salata…

Restoran Tabor nudi 50 mesta za sedenje u restoranu i 30 mesta u bašti, u etno stilu koji će vašu trpezu učiniti izvrsnom i prijatnom. Pažljivo odabrana muzika i prijatan enterijer učiniće da se osećate kao kod kuće. Možete probati bilo koje vino iz naše ponude u našem degustacijskom baru.

Naši kuvari za Vas spremaju mnoge ukusne specijalitete, naš meni je širok i za svakoga ima po nešto. Iskusni kulinarski majstori za Vas spemaju jela nezaboravnog ukusa koji oduševljavaju i najveće gurmane. Na Vašem tanjiru će se pronaći jelo koje pleni ukusom i mirisom, a iz menija izdvajamo rebra u komadu, vrhunski dimljeni vrat i domaću kobasica. Tajna su najsvežiji i najkvalitetniji sastojici kao i ljubav i pažnja sa kojom su obroci spremljeni.