rolo vrata

29.mart
Borivoja Tašića 4
Barajevo, Beograd

011/83 01 882
062/28-66-11
064/26 22 652

29martbarajevo@gmail.com

Pratite nas na Facebooku

SZR 29.mart bavi se izradom, ugradnjom i održavanjem čeličnih i aluminijumskih rolo vrata, rolo mreža, rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom…

Zanatska radnja 29.mart osnovana je 03.04.2006.godine.

Porodična firma koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i održavanjem:
– čeličnih rolo vrata,
– rolo mreža,
– aluminijumskih rolo vrata,
– rolo vrata sa perforacijom i mikroperforacijom,
– plastifikacija metala.

Čelična vrata se prave od pocinkovanog lima. Pružaju zaštitu objekta (garaža, lokal, hala, magacin), štede prostor jer se podižu vertikalno u tubu iznad otvora i ne dozvoljavaju ili po potrebi kupca omogućavaju vidljivost izloga ili ventiliranje garaže. Mogu biti automatizovana, možete ih otvoriti ključem ili daljinskim prekidačem.

Aluminijumska vrata su manje bučna od čeličnih, lakša za rukovanje i imaju bolju termoizolaciju. Sadrže dva sloja aluminijuma, ispunjena poliuretanom. Mogu biti sa i bez elektromotora.

Perforirana vrata su napravljena od pocinkovanog lima na kojem su izbušene pravougaone rupe, koja daju na estetici Vašeg lokala ili poslovnog objekta. Imaju čvrstinu čeličnih rolo vrata, ali pružaju ulazak vazduha i svetlosti u prostoriju, kao i uvid u unutrašnjost zaštićenog prostora. Postoje i rolo vrata sa mikroperforacijom koja imaju sitne rupice od 3 milimetra. Ovakve vrste vrata mogu biti plastificirana u željenu bolju.

Rolo mreže se izrađuju od žice debljine 8 milimetara koja je pričvršćena žabicama od pocinkovanog lima. Žica je plastificirana i tako zaštićena od korozije. Moguće je i automatsko spuštanje i podizanje rolo mreža.

Rolo rešetke su sačinjene od cevi fi 18 spojene spojnicama. Koriste se kao zaštitna mreža na poslovnim objektima gde je bitna bezbednost, ali i izgled. Njima se može rukovati i ručno i automatizovano (pomoću elektromotora). Rešetke mogu da podnesu velike širine, bez ikakvog savijanja lima i kod njih je obezbeđeno otvaranje kada nema struje.

SZR 29.Mart Barajevo Beograd nudi sledeće usluge:

– servis
– plastifikacija metala
– automatizacija
– bravarske usluge
– transport
– ugradnja

Uverite se u kvalitet naših proizvoda.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota: 08 – 17 h
Nedeljom ne radimo.
Za hitne intervencije dostupni smo 24/7.

Trudimo se da iz godine u godinu poboljšamo naše proizvode kako bi kupci mogli da dobiju sve što im treba na jednom mestu.
Zadovoljni kupci su naša najbolja preporuka.

Šta nas izdvaja od ostalih:
– tačan rok isporuke
– zagarantovan kvalitet
– 24h dostupni za hitne intervencije
– kvalitetna i sigurna vrata