Salon nameštaja "Iverko"

Obilićev venac 109, 18000 Niš

Tel/fax:018 42 67 381
Mob: 065 56 65 522

e-mail kontakt
www.iverkoplus.com

Salon nameštaja „Iverko“ osnovan je 2000. godine i od tog vremena bavi se proizvodnjom i ugradnjom nameštaja. Kroz godine rada sticalo se iskustvo i rastao je kvalitet kao i broj mnogobrojne zadovoljne klijentele.

Sve što zamislite ili poželite Iverko pravi za vas.To je ono po čemu smo stekli prepoznatljivost i poverenje naših kupaca.

Iverko plus svojim kupcima nudi kavlitetno izrađen nameštaj po veoma pristupačnim cenama. Kod nas je usluga kompletna, bilo kod izbora dekora, ili okova za nameštaj asortiman je veliki. U ponudi imamo dekore svih najpoznatijih proizvođača iverice i okova za nameštaj. EGGERFALCOKASTAMONU, KRONOSPAN su vodeći u proizvodnji iverice i sa najvećim izborom dekora iste. Što se okova tiče to su firme METAXKAPSANCETINARTENOVAASIL i METALAC.

Pored izrade nameštaja vršimo uslugu rezanja pločastih materijala: iverice, medijapana, hdf, osb ploča, kuhinjskih radnih ploča.

Brza i kvalitetna izrada kao i kvalitetna montaža je ono sto je i moto tima preduzeća Iverko. U izradu našeg nameštaja utkano je puno truda i ljubavi i svaki komad nameštaja za nas je jedinstven. Od komadnog nameštaja, preko dnevnih, spavaćih i dečijih soba, plakara, cipelara, uz pomoć stručnog tima rađa se nameštaj nove generacije. Pratimo sve svetske trendove i procese izrade nameštaja tako da smo u samom vrhu. 


Tu smo za Vas, dođite i posetite nas!

Američki plakari
Dnevne sobe
Garderoberi
Kancelarijski nameštaj
Kreveti
Kuhinje
Lokali
Predsoblja
Sobe za decu i mlade
Spavaće sobe
Razno