Selidbe i prevoz robe „LENI“
Petra Drapšina 7b,
11000 Beograd

069 333 13 89

leniselidbe87@gmail.com

Selidbe i prevoz robe „LENI“ – Beograd će vas osloboditi stresa i vašu selidbu završiti za mnogo kraće vreme, uz pomoć iskusnog tima koji uvek ide sa nama prilikom svake selidbe.

U bilo kom trenutku, možete nas pozvati i zakazati selidbu. Usluga selidbe i prevoza robe vam je dostupna na teritoriji cele Srbije.

Iza nas je mnogo godina iskustva a znamo da je sigurnost vaših stvari jedan od benefita koje najviše cenite, zato mi pored efikasnosti nudimo i kompletno obezbedivanje vaših stvari uz pomoć streč i puc folije u zavisnosti od lomljivosti.

Kombi selidbe Beograd

– Selidba van grada
– Selidbe stanova
– Selidbe firmi
– Selidbe restorana
– Selidbe kozmetičkih salona
– Selidbe prodavnica
– Selidbe kafića
– Selidbe dečijih igraonica

U standardnu uslugu selidbe dobijate:

– Tim koji će umesto vas uraditi utovar i istovar nameštaja ili inventara
– Zaštitu vašeg nameštaja kako bi transport bio na visokom nivou
– Bezbedan transport u novom i sigurnom kombi vozilu
– Pored selidbi, bavimo se i uslugom prevoza robe sa jedne na drugu lokaciju, kao i iznošenjem starog nameštaja

Naš tim iznosi nameštaj iz stana i u zavisnosti od lomljivosti ga obezbedjuje i prevozi na željenu adresu gde vršimo istovar i unošenje u objekat. Ukoliko već imate svoj tim koji bi istovario ili utovario vaše stvari, nas možete angažovati samo za uslugu prevoza po znatno nižoj ceni.

Čišćenje podruma, tavana i stanova

Čišćenje podruma, tavana i stanova je usluga iznošenja starog,trulog i neupotrebljivog nameštaja i odvoženje istog na deponiju.Naš tim vrši i utovar i istovar nameštaja.

Selidba na teritoriji grada

Selidba na teritoriji grada je usluga selidbe sa jednog kraja grada na drugi. Naš tim iznosi nameštaj iz stana i u zavisnosti od lomljivosti ga obezbedjuje i prevozi na željenu adresu gde vršimo istovar í unošenje u objekat.

Selidbe van Beograda

Naš tim iznosi nameštaj iz stana i u zavisnosti od lomljivosti ga obezbedjuje i prevozi na željenu adresu gde vršimo istovar í unošenje u objekat.