master print

Master Print
Lomina 5, TC Zeleni Venac, Beograd
Braće Radišić 35, Batajnica

Servis štampača „Master Print“ nalazi se u Lominoj ulici broj 5, u okrviru TC Zeleni Venac, u samom centru Beograda.

Direkcija naše firme je u ulici Braće Radišić broj 35, u Batajnici, na teritoriji opštine Zemun.

Naš servis postoji i radi od 2009. godine, potkrepljen iskustvom od preko 20 godina u oblasti servisiranja i popravke štampača.

Domen našeg rada obuhvata:

-SERVIS I POPRAVKU LASERSKIH I MATIČNIH ŠTAMPAČA
-RECIKLAŽU I PRODAJU TONERA
-DOPUNU KERTRIDŽA
-SERVIS I POPRAVKU FOTOKOPIR APARATA

Na jednom mestu nudimo Vam kompletnu uslugu po piranju popravke laserskih štampača najpoznatijih svetskih brendova: HP, Samsung, Canon…

Sam proces servisa i reciklaže vrši se uz maksimalnu pažnju i sa velikim kvalitetom. Prioritet našeg rada je Vaše zadovoljstvo našim uslugama u svakom trenutku, kom težimo našim odgovornim radom. Bilo da obavljamo preventivne servise ili reciklažu odnosno kompletnu reparaciju toner kertiridža, obezbeđujemo Vam najviši vid kvalitetne usluge, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Posedujemo veliki lager najkvalitetnijih rezervnih delova, podjednako za štampače i fotokopir aparate, kao i za same toner kertridže. Ono što nas izdvaja od drugih je velika pedantnost pri radu, korektan odnos sa klijentima, pristupačne cene usluga i najkraći rokovi za završetak radova koje ste nam poverili.

Svima onima koji se opredele da kod nas izvrše reciklažu kertridža, odobravamo posebne popuste i dajemo pogodnosti prilikom servisa njihovih štampača. Proverite i sami zašto se mnogi odlučuju upravo za nas.

Radno vreme:
– radnim danima od 09 – 17h
– subotom radimo po potrebi

Kontakt telefoni:
065/ 211 11 96
011/ 848 17 57

Servis i popravka štampača, reciklaža tonera i popravka fotokopir aparata.

Najbolji servis za laserske štampače u gradu.

Vama na usluzi.