Maguna stolovi

Sklopivi rasklopivi nameštaj MAGUNA

062 221 910

Dostava širom Srbije

magunadizajn@gmail.com

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Maguna je radionica koja se u svojoj profesionalnoj istoriji specijalizovala za izradnu sklopivog-rasklopivog namešaja, a posebno stolova.

Pored ovog, jedan odeljak Magune se bavi izradom kreativnog nameštaja iz dečijeg asortimana.

SKLOPIV NAMEŠTAJ ZA MALE STANOVE, VIŠENAMENSKE PROSTORIJE I PROSLAVE

Maguna proizvodi male i velike stolove visokog kvaliteta koji su zbog svoje sklopljivosti idealno rešenje za osobe koje opremaju manje stanove, za proslave, slave ali i sve oni koji imaju problem sa nedostatkom prostora. Dnevna soba, ugao pored kuhinje ili deo hodnika u par jednostavnih koraka može da postane funkcionalna trpezarija za dve, četiri ili čak šest osoba. Neki modeli sklopivih stolova su izvedeni tako da se rasklapaju na dva različita načina pružajući opciju dvostruke veličine. Zbog statičnog središnjeg dela sklopljen sto funkcioniše kao višenameska polica koja se svojom univerzalnom estetikom uklapa u svaki enterijer.

Najčešće se izvode u tri oblika: kao polukružni, blago zaobljeni i četvrtasti. Standardna veličina sklopljenog trpezarijskog stola je 21×80, polutvorenog 88×80 a potpuno otvorenog 155×80.

Mehanizam nogica je izrađen od plastificiranog čelika visokog kvaliteta i gotovo da je neuništiv. Standardna visina je 74cm, dok je ploča izrađena od univera debljine 18mm.

Cene stolova variraju između 12500 i 18500 dinara.

Pored standardnih veličina Maguna može da izradi i stolove po meri.