auto servis andjelkovic

AMD Andjelković
Rutevac bb, Aleksinac

062 455 664
065 61 31 211

dejanslep70@gmail.com

Firma AMD Andelković sa dugogodišnjim iskustvom pruža usluge šlep službe na teritoriji i Srbije i inostranstva 00-24 časa.

Imamo i auto servis koji takođe radi non-stop, prodaju auto delova, a nudimo i usluge transporta. Firma se bavi i auto-otpadom. Takođe kod nas možete dobiti i strana osiguranja.

Sa vama smo od 2010. godine i iza sebe imamo uspešno poslovanje.

AMD Andelković – Iskustvo i Profesionalnost

Raspolažemo profesionalnim i iskusnim kadrom za organizaciju pomoći na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za prevoz kako novih vozila tako i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Pored toga nudimo Vam i mogućnost skladištenja vozila na bezbednoj lokaciji pod nadzorom čuvara. Naša specijalna vozila sa kojima raspolažemo omogućavaju prevoz od jednog do četiri vozila istovremeno, zavisno od klase vozila.

AMD Andelković – Usluge

Vršimo prevoz:
– Motorcikala
– Putničkih vozila
– Mini van vozila
– Terenskih vozila
– Kombi i teretnih vozila Viljuškara
– manjih mašina Čamaca i drugih plovila

AMD Anđelković – Cena

Cena usluge formira se na osnovu predjenih kilometara šlep službe samo u jednom smeru. Na cenu se ne dodaje PDV, jer firma nije PDV obveznik. Plaćanje se vrši u gotovini. Na cenu se dodaju još putarine (ako ih ima) u oba smera kategorija III, mostarine i slično.

Za prevoz teretnih vozila, viljuškara, mašina cena se uvećava shodno težini od 20 – 50%.Izvlačenje vozila, otežan utovar / istovar, čekanje i usluge koje nisu obuhvaćene cenovnikom naplaćuju se po dogovoru.

AMD Anđelković – Oprema

Servis je opremljen modernim alatima koji omogućavaju popravku svih vrsta vozila bez obzira na godinu proizvodnje. Svi zaposleni u servisu iza sebe imaju godine iskustva u održavanju i popravci istih. Imamo odličnu saradnju sa najvećim dilerima auto delova, tako da smo u mogućnosti da u najkraćem roku izvršimo zamenu ili popravku neispravnog dela vozila.

AMD Anđelković – Ostale usluge

Jedna od delatnosti firme je i prevoz putnika taxi vozilom. Sva vozila su opremljena klima uredjajima. Postoji mogućnost prevoza većeg broja putnika kombi vozilom (7+1). Vršimo prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.

Spremni smo da odgovorimo na Vaš poziv u bilo koje doba noći ili dana.