Stomatološka ordinacija "Duodent"

Strahinjića Bana bb, 18000 Niš 
PC Ambasador, 1.sprat, lokal 1 

018 257 040
063 332 009

e-mail kontakt
www.duodent.co.rs
Posetite nas na Fejsbuku

 

Stomatološka ordinacija „Duodent“ nalazi se u strogom centru Niša, u PC Ambasador, u neposrednoj blizini hotela Ambasador. Stomatološka ordinacija raspolaže najsavremenijom opremom i aparatima renomiranih svetskih stomatoloških proizvođača. U svom radu koristi estetske materijale poslednje generacije. 

Stručni tim stomatologa čine dr Nevena Stojiljković i dr Bojana Đorđević. Ordinacija sarađuje sa specijalistima protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i sa najmodernijom zubnom laboratorijom u gradu i profesionalnim zubnim tehničarima. U prijatnom ambijentu, uz ljubazno osoblje poseta stomatologu više ne mora da bude traumatično iskustvo.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi Vašeg oralnog zdravlja, protetike i estetike zuba, ne ustručavajte se da nas pitate. 

U stomatološkoj ordinaciji Duodent pružamo modernu, profesionalnu i pristupačnu stomatološku negu najvišeg kvaliteta:

-plombiranje zuba najsavremenijim estetskim materijalima
-endodontsko lečenje zuba
-bezbolno vađenje zuba
-UZ uklanjanje zubnog kamenca, pigmentacija i obrada džepova
-testiranje na prouzrokovače parodontopatije
-uklanjanje mekih naslaga i fluorizacija zuba
-preventivno zalivanje fisura kod dece
-vađenje mlečnih zuba i umnjaka radi obrade i čuvanja matičnih ćelija
-izrada svih vrsta protetskih nadoknada(akrilatne proteze, skeletirane proteze sa atečmenima, metalo-keramičke krune i mostovi, cirkonijum krune i mostovi, bezmetalna krune i fasete…)
-ugradnja zubnog nakita
-izbeljivanje zuba 

Redovne posete stomatologu ključ su Vašeg oralnog zdravlja. One su važne ne samo zbog očuvanja  zdravlja Vaših zuba i usne duplje, već i zbog sprečavanja nastanka drugih zdravstvenih problema. Zato naša ordinacija posvećuje posebnu pažnju pružanju preventivne stomatologije. Naši stomatolozi poseduju internacionalne sertifikate (iTOP Advanced – Curaprox Swiss Premium Oral Care) za edukaciju ne samo pacijenata već i drugih stomatoloških profesionalaca, kako o teoretskim uputstvima, tako i praktičnoj obuci za postizanje izuzetne oralne higijene i zdravlja zuba. 

U saradnji sa Evropskim omladinskim centrom, stomatološka ordinacija Duodent obezbedila je popuste na određene usluge svim mladim ljudima ispod 30 godina koji poseduju EYCA i ISIC kartice.

Mogućnost odloženog plaćanja na više mesečnih rata u zavisnosti od vrste stomatološke intervencije, čekovima građana, putem penzionog čeka, administrativne zabrane. Sklapanjem ugovora o poslovnoj saradnji sa stomatološkom ordinacijom Vaša firma stavlja do znanja zaposlenima da brine o njihovom zdravlju. 

Radno vreme:
Od 11 do 18h,subotom od 10 do 15h (van radnog vremena i nedeljom po zakazivanju).
Za hitne intervencije dolazimo po pozivu.