Tattoo art studio "Halloween" - Niš

Jugovićeva 1a,18000 Niš

063 245 501 Donča

e-mail kontakt

Tattoo art studio „Halloween“ – Niš. Moje ime je Milorad Dončić – Miki, ali većina ljubitelja tattoo umetnosti, znaju me kao Donča. Tetoviranjem se bavim već više od 10 godina, radim u regionu i u inostranstvu. Slike koje sam radio sa ponosom nose moji klijenti u Nemačkoj, Švajcarskoj,….

Jako polažem računa na higijenu kompletne opreme, tako i celog studija, te iz tog razloga pre i posle tetoviranja sterilišem sve, koristeći adekvatna hemijska sredstva i suvi stelirizator.

Kada su boje u pitanju, koristim uglavnom švajcarske, inteze propasta, a igle su nemačkog proizvođača Chaos Crew, Minhen.

Radim sve tipove tetovaža bilo u boji, ili crno-bele, po cenama koje su priuštive našim ekonomskim uslovima, što je izgleda postalo najvažnije prilikom odluke da se tetoviramo. Nije neophodno zakazivanje, već samo dolazak u studio, u ul. Jugovićeva 1a, jer uz ličnu konsultaciju sa umetnikom, želja da se dobije tetovaža koju smo hteli, bude uvek ispunjena.

Moja najbolja reklama su zadovoljni klijenti koji, nakon prve tetovažeo bično dođu ponovo i traže bar još jednu, ili nastave da se vraćaju sve dok dobijaju ono što žele, a to su kvalitet, estetika, priuštivost i ljubaznost.

Tattoo Art Studio HALLOWEEN, pozovite, dođite, i iz studija ćete otići srećni i zadovoljni.