Vrtic Bambini Nis

Dečiji centar „BambiNI“ 
Niš, ul.Episkopska 10
Bambini 2
ul. Rajićeva 30

018 241 766
063 727 8028
www.bambini.rs
office@bambini.rs
FB strana

Želimo da Vam predstavimo vrtić Bambini kao i sve usluge koje smo pripremili za Vas i Vaše mališane.

Ne štedeći ni vreme ni sredstva, trudili smo se da opremimo svaki kutak našeg prelepog prostora kako bi Vaša dečica pre svega bila sigurna a zatim i uživala u svakom trenutku provedenom kod nas. 

Mislili smo na svaki detalj, od najvažnijih stvari pa do boja i dezena enterijera i nameštaja. Sve što smo uneli u prostor je novo i sertifikovano za rad sa decom. 

Prostor nam je podeljen u nekoliko manjih i većih prostorija, tako da imamo mesta i za igru i za obrok i za spavanje – sve to pod sigurnim nadzorom naših vaspitača.

Prostor je potpuno klimatizovan za potrebe dece, što garantuje savršene temperature i zimi i leti. 

Pored svega, investirali smo u kvalitetan video nadzor kojem možete pristupiti na jednoj od stranica našeg sajta, tako da možete pratiti šta radi vaše dete tokom celog dana, što Vam dodatno daje osećaj sigurnosti i potvrdu kvaliteta naših usluga.

Vrtić “Bambini” se nalazi u centru Niša, ul. Episkopska 10, preko puta Saborne Crkve, na prostoru od 250.m2, sa potpuno izdvojenim i nadgledanim ulazom.

Prostor je prilagođen po najvišim standardima kako bi adekvatno zadovoljio sve potrebe deteta, a pored prostorija za igranje, odmor, garderobe, roditeljske sobe i učionice za strane jezike imamo i opremljenu igraonicu od 40.m2 gde mališani mogu da se igraju, bave fizičkim aktivnostima ili proslavljaju rođendane. 

Tokom cele godine vršimo upis dece starosti od 18 meseci do 6 godina. Radno vreme je od 07 do 17h, svakog radnog dana a po potrebi se prilagođavamo zahtevima roditelja, tako da je omogućeno čuvanje dece u popodnevnim i večernjim časovima kao i vikendom. Posetite nas i uverite se u kvalitet koji Vam nudimo.

Bambini 2

Od maja 2018. godine u želji da udovoljimo sve većem interesovanju za usluge naše Predškolske ustanove, otvorili smo izdvojeno odeljenje, Vrtić  „Bambin2“, koji se nalazi u ulici Rajićeva br.30a, u neposrednoj blizini O.Š. „Učitelj Tasa“.

Rad u ovom vrtiću odvijaće se u dve uzrasne grupe, a po programu vaspitanja i obrazovanja prihvaćenog i verfikovanog od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Tokom cele godine vršimo upis dece uzrasta od 18 meseci do 6 godine.

Radno vreme je od 07 do 17h, svakog radnog dana.

Kontakt telefon vrtića „Bambini 2“ je: 018/240095.

Vrtić „Bambini 2“, takođe, poseduje video nadzor dostupan roditeljima preko koga možete pratiti  dete tokom celog dana, što Vam dodatno daje osećaj sigurnosti i potvrdu naših usluga.

Posetite nas i uverite se u kvalitet koji Vam nudimo.

OBAVEŠTENJE

Novo u našoj ponudi je subvecionisanje dela troškova boravka dece u našoj ustanovi, a na osnovu potpisanog Ugovora između Grada Niša i P.P.U.Bambini. Uslovi za ostvarivanje prava definisani su ugovorom i osim standardnih ličnih podataka važno je reći da će moći konkurisati oni roditelji čiji ukupni prihodi nisu veći od 30.000. dinara po članu porodice. Zahtev za ostvarivanje prava podnosiće seu Upravi za dečiju, socijalnu i primarnu zdravstvenu zaštitu.  Za sve dodatne infirmacije možete nam se obratiti telefonom ili lično.