Web shop Kliklak

www.kliklak.rs

Operateri online podrške stoje vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 16h i subotom od 09h do 15h

018 32 30 264
018 32 30 265
018 32 30 266

KLIKLAK WEB SHOP – online robna kuća sa preko 80.000 aktivnih proizvoda u ponudi!

Prvi pravi WebShop u Srbiji. Osnovan sada već davne 2012 godine sa idejom da se krene sa ozbiljnom prodajom računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa:
Sve za kuću i pokućstvo,
Bebi oprema,
Igračke i zabava za decu,
Sport i rekreacija,
Pet shop

Sada je na portalu preko 80.000 proizvoda koji su dostupni za poručivanje i brzo slanje.

Posebno smo ponosni na kategoriju Kancelarijskog nameštaja u kojoj je najpotpunija ponuda kancelarijskih stolica u celoj Srbiji.

Akcije i stalni popusti uz niže cene i do 50% su činjenice kojima se ponosimo. Uštedite kupovinom preko interneta i platite tek po prijemu robe na adresi koju ste naveli. Pored novca uštedite i vreme, sve ono što možete pronaći u „fizičkim“ prodavnicama u kojima ste do sada kupovali nudimo i mi uz znatno niže cene.

Potrudili smo se da dostava bude po zaista razumnim cenama za naše kupce na teritoriji cele Srbije. Ukoliko imate nekih nedoumica ili nejasnoća pri prelistavanju sajta, obezbeđena je online podrška naših operatera, tako da možete pitati sve što vas interesuje i dobićete odgovor za par sekundi.

 Naš cilj je da ostanemo dosledni ideji sa kojom smo osnovali preduzeće:

Srećan i zadovoljan kupac !

 Štedimo vaše vreme i novac – uz isporuku robe na teritoriji Republike Srbije, sigurna i brza isporuka robe 3 do 5 radna dana.

Na vama je samo da izaberete željeni proizvod  – ostalo je naša briga.

 Uvek najniže cene –  ne morate više da birate između cene i kvaliteta. Obezbedili smo proizvode svetski poznatih brendova po pristupačnim cenama, uz izdavanje garancije proizvođača i ovlašćenog uvoznika za Srbiju, kao i računa za svu poručenu robu.

 Uživajte u prednostima online kupovine – iskoristite vreme koje biste potrošili prilikom obilaska prodavnica u razgledanju proizvoda sedeći za računarom poredeći cene, performanse i komentare proizvoda. Sada su sve informacije samo na klik od vas!

 Budite prvi  prijavite se za naš nedeljni newsletter i saznajte koji su proizvodi trenutno na  sniženju, saznajte prvi za specijalne popuste i  poklone.

Pitate se: kako kupiti ili kako doći do dodatnih informacija?

 Brzo odgovaramo na sva vaša pitanja – ljubazni operateri online podrške stoje vam na raspolaganju svakog radnog dana od 08h do 16h i subotob od 09h do 15h

Posebno nam je drago što cenite naše napore da unapredimo dalju poslovnu saradnju i šaljete predloge i sugestije na info@kliklak.rs tako da smo sigurni da idemo u korak sa vašim potrebama i navikama. To je samo potvrda za prethodni trud i podstrek ka daljem usavršavanju.

Za pravna lica, proizvođače / distributere:
Ukoliko želite da i vaši proizvodi budu ulistani na portal www.kliklak.rs budite slobodni da nas kontaktirate kroz kontakt formu  kako bismo precizirali saradnju i tehnički deo ulistavanja.

Bitna napomena je da se na našem portalu prodaju isključivo novi proizvodi.