geourb-group

GEOURB Group
Požarevačka 5,
Beograd

+381 11 24 40 094

office@geourbgroup.rs
www.geourbgroup.com

Zapratite nas na Instagramu

3D lasersko skeniranje GEOURB Group je osnovana kao multidisciplinarna inženjerska uslužna kompanija 1995. godine.

Usluge:

– 3D terestičko lasersko skeniranje i modeliranje
– geodetska merenja
– geotehnika (geologija)
– komasacija
– geografski informacioni sistemi (gis)
– detekcija podzemnih instalacija i objekata

3D Terestičko lasersko skeniranje i modeliranje

3D terestičko lasersko skeniranje omogućava bolja i svestranija rešenja geodetskog merenja. Tehnikom laserskog skeniranja omogućeno je snimanje podataka na daljinu, što je posebno korisno na nepristupačnim ili nedostupnim oblastima kao i oblastima sa velikim brojem detalja.

Laserski skener “Leica P20” pripada ultra brzim skenerima (sa brzinom skeniranja od milion tačaka/sekundi), poznat po velikoj brzini prikupljanja podataka i po izuzetnom nivou detalja koji se snima.

Geodetska Merenja

Obavljamo sva geodetska merenja potrebna za izradu tačnih i ažurnih geodetskih podloga u svrhu izrade studija izvodljivosti, planiranja, upravljanja, projektovanja i izgradnje…

Geotehnika (Geologija)

Obavljamo kompletan geotehnički inženjering, pri čemu nudimo optimalna rešenja. Učestvovali smo na izradi tehničke dokumentacije za nivo Idejnog i Glavnog projekata za potrebe izgradnje velikog broja stambenih objekata, poslovnih centara, infrastrukturnih objekata. Takođe smo učestvovali na izradi tehničke dokumentacije za potrebe projektovanja i izvođenja šipova sanacije klizišta, zaštite iskopa temeljnih jama.

Komasacija

Opšti cilj komasacije je poboljšanje podele zemlje i raspolaganja nekretninama. Komasacija ima za cilj preraspodelu vlasništva i ukrupnjavanje zemljišnih parcela u cilju boljeg raspolaganja zemljištem…

Geografski Informacioni Sistemi (GIS)

Geografski informacioni sistemi (GIS) predstavlja sistem za integrisanje čuvanje, analizu, deljenje, upravljanje i prezentaciju prostornih podataka. Uz sve prostorne podatke povezuju se i relevantni neprostorni podaci u vidu tabela (baze podataka) koji omogućavaju korisnicima da postavljaju interaktivne upite kako bi se dobile potrebne informacije, vršila analiza ili modifikacija postojećih podataka.

Detekcija podzemnih instalacija i objekata.

Dugi niz godina uspešno se bavimo otkrivanjem podzemnih instalacija i objekata. Za potrebe investitora, kao i za potrebe izrade katastra podzemnih instalacija koristimo elektromagnetnu metodu detakcije…

Naš inženjerski tim pruža profesionalne usluge inženjeringa i konsaltinga u svim fazama razvoja, od idejnih i glavnih geotehničkih istraživanja, projektovanja i analize terena.

– Konsalting
– Praćenje izgradnje
– Testiranje terena

Kompanija GEOURB Group je fokusirana na pružanje klijentima najboljeg kvaliteta u poslovanju i na postizanje uspeha na projektima, što je rezultat:

– Korišćenja najnovijih tehnologija
– Strogog poštovanja rokova
– Konkurentne cene

GEOURB Group ima 19 zaposlenih, koji poseduju licence potrebne za rad, i uz veliko tehničko i stručno znanje stoje Vam na raspolaganju u svakom momentu.

– Licencirani zaposleni
– Istrajnost u poslu
– Timski rad

Preciznost – GEOURB group poseduje uređaje poslednje generacije, koji uz naše stručno osposobljeno osoblje, daju vam pouzdane podatke i mere.

Pouzdanost – Učestvovali smo na izradi tehničke dokumentacije za nivo Idejnog i Glavnog projekata za potrebe izgradnje velikog broja stambenih objekata, poslovnih centara, infrastrukturnih objekata.

Tačnost – Obavljamo sva geodetska merenja u dogovorenom roku, potrebna za izradu tačnih i ažurnih geodetskih podloga u svrhu izrade studija izvodljivosti, planiranja, upravljanja, projektovanja i izgradnje.

Brzina – Nudimo brz izlazak na teren i povoljne cene. Uz najmoderniju opremu kao i uspešan tim stručnjaka garantujemo vam kvalitet i brzinu u skladu sa Zakonskim propisima.

Neki od naših klijenata su JKP Beogradske elektrane, AirSerbia, Gazprom, South Stream, NIS, Telekom Srbija, EBD, Vojvodina šume, Telenor, Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Beogas, Dipos, EMS, JP Gradac Čačak, Klinički centar, Laguna, Urbanistički zavod Beograda, SBB,…