Dakom International d.o.o. iz Beograda, postoji 15 godina, nudi i prodaje ekskluzivne i kvalitetne proizvode poznatih svetskih brendova. Od osnivanja se bavimo uvozom i prodajom asortimana namenjenih za građevinsku delatnost i opremu za kupatilo. Proizvodi koji se nalaze u našem asortimanu su: keramičke pločice, granitna keramika, sanitarije, lavaboi, ugradni vodokotlići, konzolne wc šolje, wc monoblokovi, bidei, klasične i hidromasažne kade, tuš kade, tuš kompleti, baterije za lavabo, baterije za kadu, kuhinjske baterije, mozaici, protočni bojleri, tuš kanalice, tuš kabine i dekorativni kamen. Roba je garantovanog kvaliteta sa postojećim stranim i domaćim atestima i višegodišnjom garancijom.

Prodavac u maloprodaji

Grad
Beograd

Radno vreme
Puno radno vreme

Vrsta zaposlenja
Stalni radni odnos

Broj izvršilaca
2

Stručna sprema
SSS, VKV, VSS

Opis posla
Prodavac (prodavačica) u salonu keramike

Dočekivanje i usluživanje kupaca, predstavljanje proizvoda iz našeg asortimana koji su izloženi u salonu, usaglašavanje i pravljenje ponuda po potrebi klijenata.

Znanje i veštine
Ljubitelj dizajna, i uređenja enterijera kupatila i prostora koji zahtevaju uređenje sa keramikom.

Sposobnost organizacije
Poželjno radno iskustvo

Profil kandidata
Prvenstveno su nam potrebani ozbiljni kandidati kojima je potreban ozbiljan posao i koji imaju ličnu odgovornost kao i odgovornost prema poslu koji treba obavljaju..

Takođe potrebno je da je kandidat komunikativna osoba, pozitivnog stava.

Rad u ekskluzivnom salonu keramike u centru Novog Beograda u naselju West 65. Naš prostor veoma uređen i topao. Naši zaposleni dobijaju radnu uniformu: majice, dukserice, trenerke.

Napomena
Radno vreme u dve smene: prva smena 10h – 17h i druga smena 12h – 20h

Kandidati CV mogu poslati na e-mail ivanadakom@gmail.com

Svima će biti poslat poziv i odgovor