Akademija "Oxford"

Obrenovićeva 15/1, 18 000 Niš

+381(0)18 245 128
Radnim danima: 08-16 h

e-mail kontakt
www.akademijaoxford.com
Posetite nas na Fejsbuku

Akademija „Oxford“ JE OSNOVANA 2008.GODINE I OD TADA SPROVODI PROGRAME NEFORMALNOG OBRAZOVANJA, KURSEVE STRANIH JEZIKA, STRUČNA OSPOSOBLJAVANJA, PREKVALIFIKACIJE I DOKVALIFIKACIJE, PREVODILAČKE USLUGE SUDSKIH TUMAČA.

NAŠI CENTRI SE NALAZE U SLEDEĆIM GRADOVIMA: JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN, KRUŠEVAC, POŽAREVAC, SMEDEREVO, NIŠ I BEOGRAD. PORED TOGA, POSLUJEMO I U OSTALIM MESTIMA U SRBIJI I REGIONA.

NAŠA MISIJA
Misija Akademije Oxford je da klijentima, saradnicima i polaznicima obezbedi visokokvalitetnu i pouzdanu uslugu po najpovoljnijim cenama.

Akademija Oxford izlali u susret svim kompanijama, fabrikama, firmama, državnim i nedržavnim ustanovama, pojedincima (bez obzira na starosnu dob) što se tiče kurseva stranih jezika, kurseva za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, zanatskih kurseva,, stručnog osposobljavanja itd.

Našim stručnim i profesionalnim poslovanjem, svi naši klijenti dobijaju uslugu po želji, a na nama je da pratimo svetske trendove i da uvodimo novine u poslovanju. 

NAŠA VIZIJA
Vizija Akademije Oxford je da svojim profesionalnim i kvalitetnim uslugama u oblasti učenja stranih jezika, izrade prevoda, kurseva za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju, kurseva računara, stručnih osposobljavanja stvori što bolju sliku o sebi i prepoznatljivo ime i da ostane lider u svojoj oblasti poslovanja.

KO MOŽE UPISATI NAŠE KURSEVE I OBUKE?
Kurseve i obuke mogu upisati svi oni koji imaju interesovanje za neki kurs ili obuku bez obzira na godine starosti, pol, nacionalnu pripadnost, maternji jezik.

Svi oni koji nisu sigurni koji kurs je baš za njih, kao i koji nivo znanja iz neke oblasti ili jezika poseduju, koordinatori i predavači u Akademiji Oxford su uvek na raspolaganju da zajedno sa polaznikom dođu do najboljeg rešenja.

Vaše je da nas pozovete, kažete šta Vas interesuje ili proverite šta Vam odgovara, a mi ćemo se pobrinuti da Vam izađemo u susret i osmislimo, odnosno ponudimo kurs ili obuku. 

Upis traje tokom cele godine! 

ŠTA POSLE ZAVRŠENOG KURSA ILI OBUKE?
Nakon završene obuke ili kursa, svi naši polaznici imaju mogućnost da polažu ispit o završenoj obuci ili kursu koji se sastoji od pismenog i usmenog dela. Sertifikati koji se dobijaju ne mogu da Vam povećaju nivo stručne spreme, ali su relevantan dokaz o Vašoj stručnosti. Sertifikati se upisuju u radnu knjižicu i validni su na teritoriji Srbije, ali i u nekim zemljama Evropske unije.

Akademija „Oxford“  KURSEVI

Škola Stranih Jezika 
Administrativni Kursevi 
Kursevi Nege i Lepote 
ESDL Kursevi 
Kursevi za Sudskog Tumača 
Stručni Kursevi i Obuke 
Kurs za Autodijagnostičara 
Školica Crtanja 
Muzičke Radionice 
Pripremna Nastava 
Seminari Vebinari 
Škola Računara

Ono na šta smo veoma ponosni jeste da kroz našu školu stranih jezika tokom jedne kalendarske godine prođe oko 10.000 polaznika !

Naši stručni, dinamični i iskusni profesori su veoma posvećeni svom pozivu i uvek spremni da pruže vrhunsku i kvalitentu nastavu. Preko 200 profesora je na raspolaganju u svim našim centrima!

Učionice u kojima se odvija nastava su prijatna, klimatizovana i moderno opremljena mesta, različite kvadrature u zavisnosti od namene.

Sve učionice imaju računare i prateću opremu, plazma televizore i ozvučenje i sve su povezane sa internetom. Sve ovo ima za cilj da se polaznici osećaju što prijatnije jer se samim tim i nastava uspešnije obavlja. 

Naše škole stranih jezika se u svim gradovima nalaze na atraktivnim i prometnim lokacijama kako bismo svima bili podjednako dostupni!