Auto servis-šlep služba GOCI
Alpska 10, 18000 Niš

+381 64 21-79-447
+381 62 776-026

www.goci.rs

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas na Instagramu

Auto servis i Šlep služba Niš – GOCI osnovana je 2006. godine i od tada se neprestano i isključivo bavi konstantim usavršavanjem auto servisnih usluga i usluga specijalizovanog šlepovanja putničkih vozila, kamiona, šlepera, autobusa itd.

Auto servis raspolaže kompletnim asortimanom uslugama održavanja Vašeg vozila kao što su mali i veliki servis, servisiranje i zamena i svih auto delova, auto dijagnostika za sva vozila, reglaža trapa, servis i punjenje auto klima i ostale prateće usluge servisiranja Vašeg četvorotočkaša.

Auto servis sa velikim iskustvom i mogućnostima.

EVROPSKI NIVO USLUGA & PROFESIONALNI PRISTUP

Savremenom opremom i kadrovima osposobljeni smo da obavimo širok spektar poslova vezane za: auto mehaniku, elektroniku, elektriku, servis i popravku auto klima i centriranje trapa, sve za putnička i komercijalna vozila. Raspolažemo sa nekoliko radnih mesta opremljenim dizalicama i alatom. Predložićemo Vam najbolja rešenja za vaše automobile.

Kod servisiranja i održavanja vozila koristimo originalne delove, kao i originalne alate i opremu tokom obavljanja redovnih servisa i manjih opravki.

Auto Servis GOCI daje garanciju za kvalitet obavljenih radova.

– Dijagnostika za sva vozila
– Mali servis
– Veliki servis
– Reglaža – Centriranje trapa
– Auto Klime ugradnja, popravka, servis i održavanje
– Auto-električarske usluge
– Auto-mehaničarske usluge

Šlep služba Niš – GOCI vrši šlepanje svih vrsta automobila, kombija, kamiona različitih gabarita, šlepera, cisterni, autobusa, prikolica, radnih mašina, bagera, viljuškara, poljoprivrednih mašina, oldtajmera, kamp kućica, kontejnera itd.

Šlep služba Niš – GOCI je operativna na celoj teritoriji Republike Srbije i Evrope 24/7