BRZO ČITANJE: ULOŽI 20 MINUTA DNEVNO – PROČITAJ 20 KNJIGA GODIŠNJE

 

 

Ćao,

Ja sam Igor, osnivač stranice @ucilakosaznajkako, “Škole intelektualnih veština” i autor  programa o tehnikama brzog čitanja i tehnika učenja.

Svakog meseca moj tim i ja komuniciramo ideje o ličnom razvoju sa više od milion ljudi iz raznih delova sveta. Dobijemo stotine poruka o problemima sa fokusom, brzinom razmišljanja, nemanjem vremena ili o tome kako uprkos nedostatku finansijskih stredstava možemo da se usavršavamo.

Zato smo pre par godina krenuli u izgradnju online sistema u kojem će svako, sa bilo koje lokacije, minimalnim budžetom i vremenom moći da radi na sebi.

Ljudima je do sada bio problem kako da izdvoje vreme, doputuju negde gde se organizuju edukacije i na kraju krajeva plate par stotina evra za treninge.

Mi smatramo da razvoj mora da bude dostupan svima bez obzira na lokaciju ili finansijsko stanje.

Uzeli smo najsvežija istraživanja i programe od NLPa, Transakcione analize, saznanja iz oblasti neuronauke, komunikacije i digitalne kulture.

Na osnovu naučenog i pomoći vodećih imena u svetu permanentne edukacije generisali smo program koji je u duhu sadašnjeg vremena i koji konstantno menjamo i unapređujemo.

Napravili smo praktične obuke koje su dostupne svima, bilo gde i kada god žele.

Takođe, stavili smo akcenat na proverljivost – svaka obuka se bazira na seriji testova – gde kroz samo vežbanje polaznici rade testove i u “realnom vremenu” mere napredak.

Kako izgleda sistem?

Jednostavno, prijavite se na platformu na kojoj je parkirano više stotina lekcija, vežbi, materijala i testova.

Sve pratite sa svog računara, tableta ili telefona.

Osim toga imate i konsultacije koje funkcionišu skoro pa 24h dnevno, zato što radimo sa klijentima koji žive u svim vremenskim zonama. Kad god imate pitanje javite se i za par trenutaka dobijete odgovor ili ako je problem kompleksniji – zakažemo poziv za konsultaciju.

Na platformi imate obuke koje pokrivaju sve aspekte razvoja – od fokusa, motivacionih strategija, preko čitanja, pamćenja ili organizacije učenja.

Forma predavanja je dinamična, poput Renšoovih vežbi ili Šulteovih stimulacija koje, iako razvijene za obuku pilota i specijalnih jedinica, veoma uspešno koristimo u razvoju pažnje, fokusa ili brzine razmišljanja.

Naučene veštine primenljive su bilo da je polaznik učenik, student ili se kao odrasla osoba bavite svojim razvojem.

Rezultate garantujemo na osnovu statistike dobijene u radu sa više od 30,000 klijenata. Radimo studentima, učenicima, sa konsultantima, finansijskim sektorom, lekarima, ali i na državnim projektima na razvoju intelektualnog kapitala.

Sve ove startegije može da koristi svako ko ume da čita, bilo da je početnik ili je već ranije trenirao Brzo Čitanje ili neku drugu veštinu, ali želi da obnovi znanje, podigne ga na nivo navike ili unapredi postojeće veštine.

 

PROČITAJTE NEPROČITANO

Naučićete kako da uložite dva puta po 10 minuta dnevno i da konačno stignete da se rešite  nagomilanih i nepročitanih knjiga i dokumenata.

PUT DO BOLJEG PAMĆENJA

Nezavisno od uzrasta – pamćenje se vežba. Ono zavisi od niza fizioloških procesa koji iako veoma aktivni u ranom detinjstvu, mozak u međuvremenu uspori, ali može da ih aktivira ponovo.

KAKO DA ISTRENIRATE FOKUS?

Fokus se uvežbava – tokom svih kurseva iz ovog paketa, treniraćete fokus, ne samo u čitanju, nego i u svakodnevnom životu.

“NEMAM VREMENA” ZA RAD NA SEBI

Svi oni koji misle da nemaju vremena za sebe – uvideće kako da za par minuta dnevno mogu da naprave veliki napredak.

UBRZANJE PERCEPCIJE I RAZMIŠLJANJA

Probaćete specijalne Renšoove vežbe, razvijene prvenstveno za avijatičare koje pomažu mozgu da pomera granicu opažanja i povećava brzinu dekodiranja informacija.

ZAOBIĐITE ZAMKU “MEŠANJA INFORMACIJA”

Tehnika koju smo razvili sa specijalizantima Kliničkog Centra Srbije – omogućiće vam da ne morate da mislite o tome da li će vam se naučeno “izmešati”.

Osim toga kroz kurseve ćete dobiti strategije pomoću kojih možete da:

Čitate beletristiku i stručne tekstove bar dva puta brže

Razumete logiku učenja i mentalnog mapiranja

Pamtite apstraktne pojmove – stručne termine, imena, strane reči itd

U jednom prolasku zapamtite definiciju, nabrajanje ili klasifikaciju

Pamtite kompleksne klasifikacije – kod kojih je, na primer, potrebno da znate i na kom se mestu nalazi koji pojam

Da se bilo kog memorisanog pojma setite za manje od 3 sekunde

Obogatite vaš vokabular i način izražavanja

Koji kursevi su obuhvaćeni paketom?

U paket spadaju četiri obuke sa oko dva meseca rada – koje pokrivaju sve aspekte učenja – od fokusa, organizacije, preko prijema, obrade, do skladištenja podataka.

 

Evo šta polaznici kažu o nama:

Klikni na play da pogledaš video

Tokom trajanja promotivnog perioda “EDU Paket 4” –  sva četiri treninga umesto za 100€ dobijate za 42€.

 

Samo se prijavite sada i aktivirajte nalog. Vežbati možete bilo kada – jer su kursevi neograničeno dostupni.

Jedino ograničenje postoji oko broja raspoloživih licenci – dostupne su dok se ne ispuni kvota, nakon čega se prijava gasi.

Ako želite svoj paket – popunite formu ispod i vidimo se na kursu.

UZMI KURS