Coja promet
Žitkovački put BB,
18220 Aleksinac

(+381)18/800-168

cojapromet@gmail.com
www.coja-promet.com

Coja promet D.O.O. sa sedištem u Aleksincu, posluje od 20. februara 1992. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je poljoprivredna proizvodnja, otkup voća, povrća, prerada, dorada, pakovanje i veleprodaja.

Poštujući tradiciju pravog domaćina, s obzirom na svaki sunčani komad zemlje zasađeno voće i povrće koje ima istančan ukus ovog kraja i visok sadržaj prirodnih minerala i vitamina, porodica Cojić je od malog porodičnog preduzeća izrasla u firmu koja zapošljava preko 50 radnika, uključujući preko 500 porodica poljoprivrednih gazdinstava.

Osnovna delatnost preduzeća je otkup, prerada i pakovanje svežeg, smrznutog i sušenog voća, povrća i šumskog voća, kao i rashlađenog (pire ohlađenog) i organskog voća.

Ima kapacitet skladištenja od 2000 tona, sa plus i minus komorama kao i sopstvenom flotom.

Sve ovo je pokriveno IFS standardom i Ecocert sertifikatom za organske proizvode. Proizvodi Coja prometa nalaze se na policama najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji, Evropi i Rusiji.

Proizvodi COJA PROMET

– Sveže voće
– Sveže povrće
– Rashlađeno voće u hladnjačama
– Duboko smrznuto voće
– Suvi program
– Pečurke
– Organic

Više od 5000t svežeg voća i povrća plasira se na domaće i inostrano tržište. Uz pomoć kompanije Coja promet, preko 300 poljoprivrednih proizvođača uspeva da svoje kulture stavi na police najvećih trgovinskih lanaca. I tako od male poljoprivredne proizvodnje, zajedno sa drugim proizvođačima, hrani porodicu i širi proizvodnju.

Ambalaža je prilagođena potrebama kupca (drvene i plastične gajbe, kartonske kutije, kesice).