farbara vujevic

Farbara Vujević
Miloša Obilića 12,
Sombor

+381 63 11 87 682

Veleprodaja i maloprodaja boja, lakova, alata Vujević iz Sombora je osnovana 2003. godine.

Pored široke ponude boja i lakova, u svom asortimanu imamo i materijale namenjene za fasade, pružajući tako sveobuhvatno rešenje za potrebe renoviranja i uređenja prostora.

Naš maloprodajni objekat smešten je na adresi Osmog marta 26, dok se prodaja boja i lakova obavlja na adresi Miloša Obilića 12 u Somboru. Naša firma se takođe bavi i izvođenjem završnih građevinskih radova, kao što su fasaderski radovi i moleraj. Zahvaljujući visokokvalitetnom radu i konkurentnim cenama, stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata ne samo u Somboru, već i u ostalim delovima Vojvodine.

Cilj nam je da zadovoljimo potrebe kompletnog tržišta Srbije, te Vam stojimo na raspolaganju sa kvalitetnom prodajom boja i lakova u Somboru. Naš tim stručnjaka je tu da Vam pruži savete i asistenciju prilikom odabira boja i lakova koji najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

Radno vreme naše maloprodaje je od 8 do 19 časova, dok je veleprodaja otvorena od 8 do 15 časova. Subotom smo takođe otvoreni od 8 do 15 časova, dok je nedelja neradna.

Za sve dodatne informacije i pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da Vam pruži sve potrebne informacije i podršku. Obratite nam se i uverite se zašto smo postali pouzdan partner mnogim klijentima u Somboru i širom Vojvodine.