top form novi sad

TOP FORM
Rumenačka 33
Bulevar Jovana Dučiča 33
(ulaz kroz dvorište)
21000 Novi Sad

+381 64 114 80 81

dejanovic.ljilja@gmail.com
www.studiotopform.co.rs

Pratite nas na Facebooku

Fitnes centar Top Form nudi Vam veliki broj individualnih i grupnih fitnes treninga koji će Vam omogućiti postizanje željenih rezultata.

Fitnes centar „Studio Top Form“ nalazi se u Novom Sadu na dve lokacije. Glavni objekat sa teretanom i salom za grupne treninge nalazi se u poslovnoj zgradi u Rumenačkoj 33, na spratu.

Drugi objekat je na Bulevaru Jovana Dučića 33 (ulaz kroz dvorište), takođe sa ženskom teretanom i 2 sale za grupne treninge. Oba objekta su prijatna i klimatizovana. Teretane su opremljene profesionalnim spravama (Tehnogym, Life Fitness.Precore…).

Oba objekta poseduju posebnu mušku i žensku svlačionicu i tuševe. Nakon napornog treninga ili posla kod nas se možete opustiti uz masažu ili u infracrvenoj sauni(U objektu u Rumenačkoj). Sem velikog izbora grupnih programa za odrasle u ponudi imamo i program za decu-Zumba kids.

Možemo da se pohvalimo našim dragim vernim članovima koji nas prate sve ove godine.

Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu! Ukoliko imate cilj, želite da radite na sebi ili želite promenu načina života sve što Vam je potrebno je dobra volja za ostalo ćemo se mi pobrinuti.

Programi koje Vam nudimo su:

– Ženska teretana
Vacustep
Wellness
FitVibe
Personalni treninzi

Grupni programi Top Forma:

Za kombinovanje
AERIAL yoga
Kangoo Jumps
Korektivni Pilates
Barre Fitness
Yoga pilates za trudnice
HATHA yoga
Trbusni ples
Dečiji program