Grejanje i klimatizacija
Trifun Vujičić
Beograd

060 64 84 111

Prodaja, ugradnja i servis svih vrsta grejanja. Uvodite, prepravljate ili servisirate postojeće. Na pravom ste mestu, vaš majstor za grejanje.

Majstor Trifun Vujičić za grejanje po vašoj meri

Radimo brzo, kvalitetno i pedantno.

Izvodimo i prepravljamo instalacije centralnog i etažnog grejanja na crne cevi, bakar ili aluplast. Prepravljamo instalacije na crne cevi prelaskom na bakar.

Ugradnju centralnog grejanja radimo dugi niz godina i nastavljamo da pružamo odlične usluge. Ugrađujemo samo kvalitetne materijale u sisteme za grejanje, a usluga je profesionalna, kao i uvek.

Razumejući potrebe savremenog čoveka i porodica kojima je potreban topao i siguran dom u kom će se uvek osećati lagodno, rešili smo da pokrenemo i sopstveni biznis i da uz pomoć našeg bogatog znanja i iskustva pružimo svima kvalitetne usluge. U mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge koje će zasigurno rešiti sve Vaše probleme.

Pružamo i kompletnu uslugu popravke:
– klima uređaja (kompletna uslugu servisa i redovno održavanja klima uređaja.)
– rashladnih uređaja (kvalitetan servis, montaža i redovno održavanje klima uređaja svih poznatih svetskih proizvođača.)

Možemo raditi sa vašim ili našim materijalom.

Dovoljno je samo da nas pozovete i u najkraćem mogućem roku ćemo se odazvati Vašem pozivu, ustanoviti problem i rešiti ga stručno, kvalitetno i brzo.

Nudimo Vam vrhunski kvalitet, najpovoljnije cene i poštujemo sve dogovore.

Radimo na teritoriji: Vračar, Crveni Krst, Voždovac, mali Mokri Lug, Lekino brdo, Senjak, Zvezdara.