Gromobran doo
Laze Jovanovića – Porcija br.41, stan11
Zemun, Beograd

+(381)(11) 210 52 70
+(381)(64) 11 39 143

nebojsa2409@mts.rs
www.gromobran011.com

Pod novim imenom GROMOBRAN d.o.o. radimo od 2012.godine, a inače postojimo od 1991.godine i bavimo se konstrukcijom i izradom gromobrana sa ranim startom, mnogih alata (za obradu lima, preradu plastike i gume), kao i izradom specijalnih alata i mehaničkih delova.

Proces konstrukcije i izrade je zasnovan na udruženom radu maštovitih i iskusnih konstruktora i preciznih i pedantnih majstora.

U maju 2006.godine, g-din Jean-Pierre Simi, vodeći fracuski naučnik u oblasti gromobranske zaštite, vlasnik firme SERELI i izumitelj najefikasnijih svetskih gromobrana sa ranim startovanjem – SKYLANCE, učinio nam je veliku čast time što nam je ukazao poverenje i dao ekskluzivno pravo da ga zastupamo u distribuciji i prodaji njegovih proizvoda na Balkanu.

GROMOBRAN d.o.o. je i osnovan na inicijativu i uz pomoć SERELI-ja, a sa ciljem da se prodaja proširi na tržište, ne samo Balkana, već i čitavog prostora istočne Evrope i Rusije.

Pored najsavremenijih i najefikasnijih gromobrana, nudimo Vam i druge proizvode iz oblasti zaštite od atmosferskog pražnjenja i to po cenama koje su niže u odnosu na cene gromobrana drugih manje priznatih i poznatih proizvođača.

Proizvodi:
– Gromobrani sa ranim startom
– Specijalni alati za livenje plastike, gume i ostalih materijala