hindokor gradnja

Hidrokor gradnja doo
Svetog Save 6,
26000 Pančevo

+381 64 439 47 10
+381 64 439 47 11
+381 13 310 088

office@hidrokorgradnja.rs
www.hidrokorgradnja.rs

Pratite nas na Facebook-u

Kompanija Hidrokor gradnja osnovana je 12. novembra 2020. godine, sa sedištem u Pančevu. Za našu kompaniju može se reći da je mlada, međutim mi se tehnikama horizontalnog podbušivanja bavimo od osamdesetih godina prošlog veka, u okviru kompanije Duka gradnje, iz Slovenije.

2020. godine odlučili smo da osnujemo sestrinsku kompaniju, Hidrokor gradnja u Srbiji.

Vlasnik kompanije, Ranko Kovačević, već gotovo četrdeset godine strasno pristupa svakom projektu horizontalnog podbušivanja. Istu tu strast preneo je i na svoje zaposlene.

Dobar deo naših terenskih timova čine radnici koji su skoro celu svoju karijeru proveli u našoj kompaniji. Sa nama su toliko dugo, jer dele podjednaku strast prema tehnici horizontalnog podbušivanja.

Zašto izabrati baš nas? Na našem tržištu postoji više firmi koje nude mogućnost horizontalnog podbušivanja. Međutim, ono po čemu smo mi jedinstveni jesu mogućnosti horizontalnog podbušivanja velikog prečnika. Primenom naših tehnologija moguće je izvoditi bušenja od 50 mm do 4000 mm (od 5 cm do 4 metra u prečniku), na rastojanjima od preko 1 kilometara, bukvalno u svim tipovima tla.

Učestvovali smo u mnogo projekata. Međutim, specijalnost naše kompanije predstavljaju podbušivanja velikih prečnika, u svim tipovima tla i na velikim rastojanjima. Neki od naših većih projekata su horizontalna podbušivanja auto puta i magistralnih puteva na izgradnji gasovoda „Turski tok“, na potezu od Prokuplja do Pančeva, izgradnja kanalizacione mreže u Petrinji u Hrvatskoj, izgradnja sistema horizontalne drenaže na Kosini 3, na auto-putu E-75 u Grdeličkoj klisuri primenom tehnologije horizontalnog podbušivanja sa utiskivanjem cevi.

Horizontalno podbušivanje
Podbušivanje sa utiskivanjem čeličnih cevi, za potrebe podbušivanja ispod puteva, pruga i drugih objekata, prečnika 50 mm – 4000 mm, na rastojanju 130 m+.

Dijamantsko podbušivanje
Tehnika horizontalnog podbušivanja pneumatskim čekićem sa dijamantskom glavom, za horizontalno podbušivanje tvrdih tipova tla.

HDD tehnika
Tehnika horizontalnog usmerenog podbušivanja, koja se koristi za provlačenje cevovoda pod najrazličitijim uglovima.

 

Mikrotuneliranje
Tehnika horizontalnog podbušivanja prečnika 350 mm – 4000 mm, na rastojanju od preko 1 km, u svim tipovima tla.

Tehnika horizontalnog podbušivanja dijamantom, za bušenje najčvršćih stena.

Tehnika horizontalnog usmerenog podbušivanja, koja se koristi za provlačenje cevovoda pod najrazličitijim uglovima.